Naar deze E3 2018 games kijken jullie het meeste uit!

  Wij vroegen jullie naar welke E3 2018 games jullie het meeste uitkeken. Een aantal daarvan zijn de afgelopen dagen uitgebreid aan bod geweest. E3 2018 is begonnen en dat brengt een grote dosis vreugde met zich mee.

  Er waren al flink wat games van te voren aangekondigd, dus er was keuze genoeg. Gingen jullie voor Spider-Man of was het toch Beyond Good and Evil 2 die jullie deed dansen? Laten we snel kijken naar welke E3 2018 games jullie het meeste uitkijken.

  5. Cyberpunk 2077

  Inmiddels weten we welke titel het was die door CD Projekt RED meegenomen was, want het was niets minder dan Cyberpunk 2077. Met een korte trailer werd de game opnieuw onthuld tijdens de Microsoft persconferentie. Wat we zagen, deed ons om meer vragen.

  Beelden van een futuristische wereld waarin we met huurling V op pad mogen klinkt ons goed in de oren. Het feit dat we hier een first-person shooter gaan krijgen van CD Projekt RED maakt ons alleen maar gelukkig. Daarnaast ziet Night City er indrukwekkend uit en kunnen we niet wachten tot we die mogen verkennen.

  4. Fallout 76

  Later dit jaar mogen we aan de slag met de nieuwe Fallout-game, maar vorige week wisten we natuurlijk nog helemaal niets over de game. Toen wisten jullie ook nog niet dat de game de nadruk legt op online multiplayer. Niet getreurd dames en heren, want het spel kan ook volledig in je eentje gespeeld worden.

  Vanaf 14 oktober kunnen we met het spel uit de voeten. De setting is in ieder geval West-Virginia en wij kunnen dan ook niet wachten totdat de plattelandswegen ons mee terug nemen naar de wereld van Fallout. Het feit dat de game een prequel is, doet bij ons in ieder geval de handen al jeuken.

  3. Battlefield V

  Nu dat Battlefield terug is gegaan naar de Eerste Wereldoorlog is het niet meer dan logisch dat de Tweede Wereldoorlog de volgende setting is. Dat is dan ook het geval, maar dat wisten we allemaal al. Dat werd immers al onthuld tijdens het onthullingsevenement van een aantal weken geleden.

  Wat toen nog niet bekend was, is dat de game een Battle Royale modus gaat krijgen. Deze gaat de inmiddels befaamde destructieve omgevingen bevatten en dankzij de Frostbite engine kunnen we in ieder geval prachtige beelden verwachten. De game komt later dit jaar uit op 19 oktober uit.

  2. Kingdom Hearts III

  Inmiddels zal menig Kingdom Hearts fan wel uitgehuild zijn, want tijdens E3 2018 is bekendgemaakt dat de game is uitgesteld. De game komt nu pas uit op 29 januari 2019, maar om het goed te maken zijn er wel twee nieuwe werelden getoond.

  Het gaat om een Frozen wereld waarin we op reis gaan met Anna, Elsa en Olaf in het koninkrijk van Arendelle. De andere wereld keert terug nadat we in Kingdom Hearts II hier ook rond dwaalden. Dat klopt, Pirates of the Caribbean is wederom te vinden in Kingdom Hearts. Dit keer lijkt het alleen wel te gaan om de gebeurtenissen van Pirates of the Caribbean: At World’s End.

  1. The Last of Us Part II

  Dat The Last of Us Part II op de eerste plaats van jullie E3 2018 games staat, is niet verwonderlijk. Het was dinsdag in het holst van de nacht dan ook eindelijk zover. De eerste gameplay werd getoond en riep verschillende emoties op. De ene pinkte een traantje weg door de kus van de eeuw, terwijl de andere zat te kokhalzen van het gruwelijke geweld.

  Het is in ieder geval zeker dat de gameplay de hype alleen maar deed vergroten. De hype wordt alleen maar groter, omdat er in de trailer geen spoor te bekennen was van Joel. Het is dan ook logisch dat dit de game is waar jullie het meeste naar uitkijken.

  Jullie keken het meest uit naar deze E3 2018 games

  Dit zijn de E3 2018 games waar jullie het meeste naar uitkijken. E3 is alleen nog niet voorbij. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden en natuurlijk ook onze hands-ons van de diverse games die wij daar spelen, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.