My Hero One's Justice details - over de top en verder [gespeeld op gamescom]

Article
dinsdag, 04 september 2018 om 16:50
xgn google image
Soms kun je een game tijdens gamescom maar kort testen. Dit was het geval tijdens onze speelsessie bij Bandai Namco. De ontwikkelaar liet ons in een uurtje vier games zien en spelen, waaronder de nieuwe My Hero game! Toch hebben we genoeg My Hero One’s Justice details weten los te peuteren om aan jullie te vertellen.

Over de top knokken

Als je een Bandai Namco game opstart die gebaseerd is op een anime, dan is de kans groot dat je lekker mag gaan vechten. Kijk naar Dragon Ball, One Piece en Naruto, allemaal games waarin knokken over het algemeen een grote rol speelt. Bij My Hero One’s Justice is dat niet anders. Deze game draait om knokken en is lekker over de top.
Tijdens de gevechten in My Hero One’s Justice ligt het tempo erg hoog en de speciale bewegingen vliegen je om de oren. Het ene karakter in de game slaat met een hamer, terwijl een ander karakter zijn superheldenkrachten gebruikt om de tegenstander met explosieve kracht met de grond gelijk te maken. Het geheel staat garant voor chaotische gevechten waar je je kop bij moet houden om het spoor niet bijster te worden!
138291

Een beetje hulp vanaf de zijlijn

De actie is al over de top met de speciale bewegingen die de karakters op elkaar loslaten, maar dat is nog niet alles. Je kunt niet alleen een hoofdkarakter kiezen in de game, maar krijgt ook nog te maken met het sidekick systeem. Dit systeem is te vergelijken met de ondersteunende aanvallen uit Dragon Ball FighterZ.
Je vecht dus met één karakter. Daarnaast kies je voor ieder gevecht twee andere karakters uit die aan de zijlijn blijven. Zij zijn de sidekicks die je helpen wanneer je erom vraagt door simpelweg op de knop te drukken die je sidekicks oproept. Het sidekick systeem geeft je de mogelijkheid om flink wat combo’s te maken en het gevecht in jouw voordeel te draaien.
138292

Alles kan kapot

De gevechten in My Hero One’s Justice spelen zich in cel shaded levels af, iets dat de game een toffe comic-achtige stijl geeft. Die levels zijn niet alleen tof ontworpen, ze zijn ook nog eens enorm. Je vecht niet alleen op de grond in deze animevechtgame, maar gaat ook regelmatig een heel eind de lucht in. De levels zijn niet alleen groot, maar ook van top tot teen verwoestbaar!
Sla je tegenstander met verwoestende kracht de lucht in om deze vervolgens door beelden, bomen of hekwerken heen te rammen of ram je tegenstander simpelweg kei hard tegen de muur. Niks is te gek in deze game waarin je combo’s kunt maken die je tegenstander letterlijk alle hoeken van de levels laten zien.
My Hero One’s Justice komt op 26 oktober uit voor Nintendo Switch, Xbox One, pc en PlayStation 4.

Populair Nieuws