MSI heeft de perfecte laptops voor werk en plezier!

Article
woensdag, 21 september 2022 om 13:00
msi summit e13 flip evof1663601043
De vakanties zitten er weer op en dus is het weer voor iedereen tijd om aan de bak te gaan. Kan je nog wel een nieuwe laptop gebruiken om op te werken? Dan heeft MSI de perfecte laptops voor je die ook nog eens met veel korting kan halen dankzij de Back to Work-actie tot 2 oktober!

MSI Summit E13 Flip Evo

Vandaag de dag hebben we voor ons werk meer nodig dan alleen Word of Excel. Een laptop die van alle markten thuis is, is dan ook ideaal. Heb je een alleskunner nodig, dan hoef je niet verder te zoeken dan de MSI Summit E13 Flip Evo.
MSI heeft deze laptop namelijk niet alleen een waar feestje voor het oog gemaakt, maar ook compact en veelzijdig. Zo is de MSI Summit E13 Flip Evo met een gewicht van 1,35 kilogram en een ‘dikte’ van slechts 1,49 centimeter in elke tas te stoppen. Dat komt ook mede door het 13,4 inch-scherm.
Ondanks dat heb je genoeg werkruimte op het scherm, want MSI heeft gekozen voor een 16:10-verhouding. Dat betekent dat je meer verticale ruimte hebt in vergelijking met een standaard 16:9-scherm. En dat is niet alles, want het scherm doet ook dienst als touchscreen en werkt samen met de MSI Pen.
Ben je dus iemand die creatief bezig is op kantoor en veel werkt met aantekeningen of digitale tekeningen, dan is de MSI Summit E13 Flip Evo. Om accuraat te werken kan je het scherm ook helemaal omklappen zoals een tablet, zodat het toetsenbord niet in de weg zit.
Uiteraard heb je ook de nodige hardware nodig om alle applicaties te draaien en wat dat perfect is de laptop prima uitgerust. In de dunne behuizing zit namelijk een Intel Core i5 processor van de twaalfde generatie verstopt, 16GB aan het nieuwe DDR5 RAM en een razendsnelle NVMe SSD. Dit hele pakket kan je momenteel met maar liefst 100 euro korting scoren.
9e741f2a creator z16 a11ux scenario photos 14f1663601414

MSI Creator Z16

Naast bijna athletische laptops, heeft MSI ook een lijn aan laptops die speciaal gemaakt zijn voor grafische professionals. Dat wordt met één blik op de specificaties van de nieuwe MSI Creator Z16 meteen duidelijk.
In de stijlvol ontworpen laptop tref je namelijk een krachtige Nvidia GeForce RTX 3060 videokaart aan, zodat je ook aan de slag kan met programma’s die het meeste van je laptop vragen, zoals video’s monteren in Adobe Premiere of 3D-objecten renderen in AutoCAD. Naast een sterke videokaart heb je natuurlijk ook een snelle processor nodig en die komt in de vorm van een Intel Core i7 12th Gen processor.
Net zoals de MSI Summit E13 Flip Evo heeft de Creator Z16 ook een scherm met een 16:10-verhouding. Deze keer gaat het alleen om een 16-inch scherm met een 1440p-resolutie, zodat je meer ruimte hebt om bijvoorbeeld je video’s op te monteren. Als klap op de vuurpijl heeft het touchscreen ook nog eens een verversingssnelheid van 120Hz, zodat alles er heerlijk vloeiend uitziet.
Ondanks dat de MSI Creator Z16 vol zit met krachtige hardware, betekent het niet dat je een baksteen naar je werk mee moet slepen. De laptop is namelijk slechts 1,59 centimeter dik en heeft een gewicht van 2,2 kilogram. Je kan het apparaat dus overal mee naartoe nemen en ook perfect onderweg gebruiken.
msi vector gp76f1663601230

MSI Vector GP76

Wil je je laptop niet alleen gebruiken voor het werk, maar ook voor wat ontspanning wanneer je weer thuis bent? Dan hoef je niet verder te zoeken dan de MSI Vector GP76. De laptop combineert namelijk het beste van beide werelden, zodat je in één keer helemaal klaar bent.
Op het 17,3 inch-scherm kan je namelijk eenvoudig al je werkzaamheden uitvoeren en het zal er allemaal soepeler dan ooit uitzien. MSI heeft namelijk een display met een verversingssnelheid van maar liefst 360Hz gebruikt. Het is geen touchscreen, maar wel een feestje voor je ogen.
Natuurlijk heb je wel de nodige hardware nodig om ook echt gebruik te kunnen maken van die refresh rate. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, want de krachtpatser huisvest een enorm krachtige Nvidia RTX 3080, een Intel Core i7 processor van de twaalfde generatie en 16GB aan RAM.
Dat is dus niet alleen ruim voldoende om alle applicaties voor je werk te draaien, maar ook om heerlijk om te gamen. Of je nu geniet van een racegame als F1 22, een explosieve shooter of een groots avontuur als Elden Ring, de MSI Vector GP76 kan alles met gemak aan!
Door al die grafische kracht is de laptop wel een stukje dikker en zwaarder dan de andere laptops van MSI. Zo moet je rekening houden met een dikte van 2,59 centimeter en een gewicht van 2,9 kilogram. Maar anderzijds heb je voortaan ook maar één laptop nodig voor werk en plezier. Bovendien kan je de MSI Vector GP76 nu tijdelijk met veel korting scoren tijdens de Back to Work-actie.

Nog meer MSI laptops met korting

Naast deze laptops heeft MSI nog veel meer modellen die je tijdelijk met korting kan scoren. Zoek je dus nog een laptop voor je werk, maar heb je iets anders nodig dan de uitgelichte laptops? Dan kan je hier alle laptops checken die nu goedkoop te halen zijn. Je moet alleen niet lang lang wachten, want de actie eindigt op 2 oktober!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.