WIN - MSI moederbord en grafische kaart prijsvraag

  Kan jouw computer een dikke upgrade gebruiken? Dan heb je geluk, want XGN geeft een moederbord en een grafische kaart van MSI weg! Check bovenstaande video of lees snel verder hoe je mee kan doen aan deze MSI hardware prijsvraag.

  De MSI GTX 970 GAMING 4G t.w.v. 379 euro is de meest verkochte grafische kaart in de Benelux. Deze grafische kaart beschikt over een krachtige chipset. Mede daarom is deze kaart zeer geschikt voor gamen en bovendien gaat het overklokken gemakkelijk dankzij de militair gecertificeerde componenten en met behulp van de MSI Gaming app. Verder beschikt deze grafische kaart over uitgebreide aansluitmogelijkheden via Displayport, HDMI en DVI.

  De MSI Z170A GAMING M5 t.w.v. 194 euro is een moederbord waarvan je het RAM geheugen uit kan breiden tot 64GB. Bovendien heeft het plaats voor meerdere videokaarten. Dit krachtige moederbord is daarom, net als de grafische kaart, ideaal voor gebruik tijdens het gamen. Het moederbord is wel enkel te gebruiken in combinatie met 6th generation processoren met een 1151 socket.

  prijsvraag

  MSI moederbord en grafische kaart prijsvraag

  In samenwerking met MSI mogen wij de MSI GTX 970 GAMING 4G en de MSI Z170A GAMING M5 t.w.v. 573 euro gezamenlijk weggeven, check onderstaande video voor een showcase van deze krachtpatsers. De onderdelen zijn beide zeer geschikt voor gamen en kunnen dus een dikke upgrade geven aan jouw PC! Om mee te doen aan deze MSI prijsvraag, hoef je alleen antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Waarom verdien jij het om deze high-end onderdelen te winnen?

  Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar prijsvraag@xgn.nl. Je hebt t/m 18 december om te reageren, daarna krijgt de winnaar van de prijsvraag direct bericht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.