MSI Aegis Ti Video Review - Een beest van een PC

  De Taiwanese computer gigant MSI heeft zijn nieuwe voorgebouwde PC gelanceerd, de MSI Aegis Ti. In deze MSI Aegis Ti video review laten we je de PC van binnen zien en vertellen we je over de voor- en nadelen van deze pre build PC.

  MSI geeft de luie PC-gamer, die niet zelf een PC in elkaar wilt zetten, een geweldige computer met de Aegis Ti. De PC beschikt over alles wat een gamer van een PC kan vragen, en meer. De desktop versie die wij testten, de Aegis Ti-002EU kost op het moment 4499 euro. De desktop, en andere varianten vanaf 1449 euro, zijn hier te koop.

  MSI Aegis Ti Video Review - Een VR-ready desktop

  De MSI Aegis Ti is een VR-ready desktop. Dit betekent dat je zonder enige moeite een virtual reality headset zoals bijvoorbeeld de HTC Vive kan aansluiten. Wij hebben de kans gekregen om de HTC Vive te testen, en met de Aegis Ti was dat een geweldige ervaring.

  De Aegis Ti laat je iedere VR-game spelen zonder framedrops of andere haperingen. Daarnaast maakt de computer gebruik van een ingebouwde VR link die aan de voorkant van de computer zit, zo benut je de volledige lengte van de kabel waarmee de HTC Vive aangesloten zit aan de computer.

  Voor meer informatie over de Aegis Ti en een blik in de kast van de computer, kijk je de MSI Aegis Ti video review hierboven.

  Voor een uitgebreidere kijk naar de computer en een opsomming van alle specificaties, lees je onze geschreven MSI Aegis Ti review. En wil je nou weten welke HTC Vive VR-games wij hebben gespeeld op deze PC? Lees dan onze Top 5 VR Games voor HTC Vive special.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.