Mortal Kombat 11 roster - Alle onthulde personages

  Nog een aantal maanden geduld en dan breekt de hel los. Bloed, afgehakte hoofden en keiharde gevechten in Mortal Kombat 11. Er zijn al flink wat karakters bekendgemaakt door Netherrealm. Daarom hebben wij het Mortal Kombat 11 roster voor jullie op een rijtje gezet.

  5. Terugkerende personages

  We beginnen dit artikel met de minst opvallende karakters in het Mortal Kombat 11 roster. Dit zijn namelijk allemaal personages die we al eerder hebben gezien in Mortal Kombat games. Een aantal van de beste Mortal Kombat personages aller tijden keren terug in het nieuwste deel van deze bloederige franchise. Onder andere Liu Kang zal terugkeren naar het strijdtoneel, waar ze gaat proberen de hersenen van de tegenstanders in te slaan.

  Hieronder vinden jullie een lijst van alle personages die al in een eerdere Mortal Kombat game hebben gezeten. Met deze personages is verder niets bijzonders aan de hand, maar de personages op de andere pagina’s zijn een stuk specialer. Dat wil niet zeggen dat er ontzettend sterke karakters terugkeren naar het Mortal Kombat 11 roster.

  • Baraka
  • Cassie Cage
  • Kitana
  • Kung Lao
  • Kronika
  • Liu Kang
  • Skarlet

  4. Scorpion, Raiden en Sub Zero

  Wanneer je deze pagina opent, de foto bekijkt en de titel leest zul je vast denken: Scorpion, Raid en Sub Zero hebben ook al in eerdere Mortal Kombat games gezeten. Dat is zeker waar, maar deze personages zijn speciaal. Ze hebben namelijk hun opwachting gemaakt in elke Mortal Kombat game die er tot nu toe is uitgebracht. Daarom vinden wij dat deze drie karakters, die enorm sterk zijn, wel een aparte benoeming verdienen.

  De allereerste Mortal Kombat game was een arcade game die in 1992 uitkwam. In 2011 werd er een remake uitgebracht voor deze eerste versie van Mortal Kombat. In deze eerste versie zaten Scorpion, Raiden en Sub Zero al. Ook Liu Kang kwam al voor in de game die in 1992 uitkwam. Maar hij heeft niet de eer gehad om in alle Mortal Kombat games te verschijnen. De terugkeer van Scorpion, Raiden en Sub Zero naar het Mortal Kombat 11 roster betekent dat de game weer bloederig wordt.

  3. Geras

  Wanneer je de nieuwe gameplay trailer niet gezien hebt, zul je niet weten wie of wat Geras is. Geras is het nieuwste personage dat is toegevoegd aan het Mortal Kombat 11 roster. Geras lijkt wederom een enorme sterke toevoeging te zijn aan het Mortal Kombat 11 roster, want hij kan teleporteren en gebruik maken van zijn omgeving. Geras kan namelijk zand besturen, waardoor zijn handen en voeten niet zijn enige wapens zijn. Op het moment dat je tegenstander nog een genadeklap nodig heeft, kun je achter hem of haar teleporteren en de klus klaren.

  Wat de rol van Geras in het verhaal wordt is nog niet duidelijk, maar we weten wel dat er een sterke spelers is toegevoegd aan het Mortal Kombat 11 roster. Hier kun je de reveal trailer van Geras bekijken. Wanneer er meer bekend wordt over het verhaal van Mortal Kombat 11 houden we jullie uiteraard op de hoogte.

  2. Shao Kahn

  Shao Kahn kan niet zomaar gespeeld worden gespeeld in Mortal Kombat 11. Dat is uiteraard jammer, maar er is eigenlijk een hele simpele oplossing voor. Ben jij een enorme fan van Mortal Kombat 11 dan doe je er verstandig aan om te game te pre-orderen. Shao Kahn is namelijk de pre-order bonus voor Mortal Kombat 11. Het is (tot nu toe) de enige manier om Shao Kahn aan jouw Mortal Kombat 11 roster toe te voegen. Maar dat is niet de enige bonus die je krijgt. Wanneer je de game pre-ordert, krijg je ook toegang tot de beta.

  Shao Kahn is een van de personages die ook al een lange tijd voorkomt in de Mortal Kombat franchise. In Mortal Kombat II en Mortal Kombat 3 was Shao Kahn de eindbaas en hier zagen we dit personage dan ook voor het eerst. Het is pas de tweede keer in de historie van de Mortal Kombat serie dat er een personage als pre-order bonus wordt toegevoegd. In Mortal Kombat X was Goro de pre-order bonus en nu sluit Shao Kahn dus aan in dit rijtje.

  Mortal Kombat 11 is verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game kan nu al voor worden besteld.

  1. Sonya Blade

  Dan zijn we inmiddels aangekomen bij het laatste personage van het Mortal Kombat 11 roster. Ook Sonya Blade hebben we al eerder gezien, onder andere in de originele arcade game van Mortal Kombat, in de Mortal Kombat serie. Maar deze keer, in Mortal Kombat 11, is er iets speciaals. De stem van Sonya Blade wordt namelijk ingesproken door niemand minder dan WWE-ster Ronda Rousey. Ze geeft aan dat ze een grote fan is van de Mortal Kombat franchise.

  Maar Sonya Blade is niet alleen om deze reden een speciaal karakter. Ten eerste is ze geen ninja en dat zijn veel andere personages in de Mortal Kombat serie wel. Daarnaast is Sonya Blade het eerste vrouwelijke personage in Mortal Kombat. Ze debuteerde namelijk al in de Mortal Kombat arcade game die in 1992 uitkwam.

  Mortal Kombat 11 roster - Nog een nieuw personage?

  Maar Ronda Rousey als Sonya Blade was niet het enige hoogtepunt. Tijdens het reveal evenement werd ook bekendgemaakt dat er op 30 januari nog een nieuw personage uitkomt. We weten nog niet welk personage dit zal zijn.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.