Vijf mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages die de game compleet maken

  Met 26 personages is het roster van Dead or Alive 6 al aardig goed gevuld. Toch zijn er nog een paar personages uit de voorgaande delen die ontbreken. Met hen erbij zou de game pas echt helemaal compleet zijn. Vijf van deze mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages hebben we in dit artikel uitgelicht.

  5. Sarah Bryant

  Sarah Bryant is voor het eerst te zien in de game Virtua Fighter uit 1993. In die game is ze een van de populairste vechters. De samenwerking van Tecmo Koei en Sega zorgt ervoor dat de blondine in Dead or Alive 5 als gastpersonage aan het roster is toegevoegd. In het verhaal raakt de dame in conflict met Tina Armstrong.

  Ze vechten in de game tegen elkaar, omdat Zack de twee blonde vrouwen door elkaar haalt. In het officiële relatie-overzicht van Dead or Alive 5 is te lezen dat er een rivaliteit tussen de twee vechters is. Wat die redenen zijn is niet duidelijk. In het nieuwste deel zouden ze dit perfect kunnen uitvechten. Daarom is Sarah een van de mogelijke Dead or Alive 6 DLC personage uit de lijst.

  4. Ein

  De volgende notering in onze mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages is het alter ego van Hayate: Ein. Hoewel het in de basis om dezelfde vechter gaat, zit hem het verschil in de speelstijl van de mannen. Ein is gespecialiseerd in de vechtstijl karate terwijl Hayate zich meer focust op ninja-achtige aanvallen.

  De inclusie van Ein zou het roster van de game nog completer maken. Hij maakt zijn debuut in Dead or Alive 2 en is daarna nog in elke game van de serie aanwezig geweest. The Iron Fist with a Lost Past, zoals Ein ook wordt genoemd, mag dan ook niet ontbreken in Dead or Alive 6.

  3. Gohyakumine Bankotsubo

  De grote slechterik Gohyakumine Bankotsubo mag natuurlijk niet ontbreken in onze lijst van mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages. In Dead or Alive 2 wil hij dat chaos de leidende kracht van de wereld wordt. In deel twee is de Tengu veel te sterk en bij zijn terugkeer in het vierde deel was hij een van de slechtste vechters in de game.

  In Dead or Alive 6 keert de vrouwelijke Tengu met de naam Miyama no Nyotengu terug uit de Dead or Alive 5 Ultimate Arcade editie. Bankotsubo zou het gevleugelde stel helemaal compleet maken. Nu is het wel te hopen dat de reus een beetje beter is dan zijn voorgaande versies.

  2. Leon

  De huurling Leon neemt de tweede plek van mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages in. Net zoals sommige namen voor hem, komt hij uit de tweede Dead or Alive. Hij begint als een soort kloon van Bayman, maar groeit uit tot een personage met een eigen smoel. Leon doet mee met de Dead or Alive toernooien om te bewijzen dat hij de sterkste van de wereld is.

  In Dead or Alive 3 stopt hij met de toernooien nadat hij zijn dode vrouw heeft gezien. Zij was degene aan wie hij wilde tonen dat hij de beste is. Wij hopen dat Leon in Dead or Alive 6 uit zijn pensioen komt en met zijn close quarters combat (CQC) vechtstijl iedereen alle hoeken van de ring laat zien.

  1. Gen Fu

  De topnotering van onze lijst met mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages is winkeleigenaar en xinyi liuhe quan meester Gen Fu. Deze nederige oude man doet in de oude Dead or Alive games mee aan de vechtwedstrijd, omdat hij het prijzengeld wil gebruiken voor zijn zieke kleindochter Mei Lin. Daarnaast is hij ook de mentor van de jonge Eliot.

  Gen Fu hoort in deze lijst thuis, omdat hij een personage is dat al sinds de begindagen van de serie meevecht. Hij kan al die jonkies in Dead or Alive 6 op hun plaats zetten en laten zien dat leeftijd maar een nummer is. Ten slotte moet hij zijn leerling Eliot scherp houden en dat kan alleen met zijn vuisten.

  Vijf mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages

  Dit was onze lijst met mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages. Ben je het eens met onze lijst? Welke van deze vechters zou jij graag in de game willen zien? Laat het ons weten in de comments.

  Dead or Alive 6 is vanaf 1 maart verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Dead or Alive 6

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.