Top 5 moeilijkste achievements - Uren aan frustratie!

  Veel van jullie zijn al een aardige tijd bezig met gamen. Waarschijnlijk is de hoeveelheid games die jullie hebben versleten aan de hoge kant. Om ervoor te zorgen dat het nog een beetje spannend blijft en om het beloningssysteem nog een beetje te triggeren, zijn er achievements! Wij keken naar de moeilijkste achievements die er zijn.

  Achievements zijn er in allerlei soorten en maten. Grappige, serieuze, tijdrovende, en sommige krijg je nagenoeg cadeau. Als je jezelf als gamer tot het uiterste wilt testen, heb je uiteraard de moeilijkste achievements nodig. Wij hebben er 5 voor je op een rij gezet!

  Bekijk ook de leukste achievements voor FIFA 16 en Rise of the Tomb Raider!

  5. Rock Band – Bladder of Steel Achievement

  De titel van deze onmogelijke achievement omvat eigenlijk al wat ermee aan de hand is. Je moet wel een blaas van staal hebben om deze te behalen! Hiervoor moet je namelijk de Endless Setlist 2 in Rock Band doorlopen en dat is ongeveer elke track in de game. Maar daar is nog niet alles mee gezegd.

  Het is namelijk niet toegestaan om maar één keer te falen of op pauze te drukken. De tracklist kost zo’n zeven tot acht uur om het te spelen. Voor de mensen die hier niet door ontmoedigd raken en het willen proberen: stop om te beginnen maar eens een goede batterij in je gitaarcontroller, want als deze leeg zijn heb je gelijk gefaald!

  4. Dead Rising – Seven Day Survivor

  In de Rock Band Bladder of Steel achievement kun je je blaas alvast trainen voor deze achievement, want dit is pas echt afzien. In Dead Rising stel je jezelf fysiek en mentaal al helemaal op de proef. Om deze achievement te halen, moet je minstens veertien uur uittrekken.

  Met de Seven Day Survivor achievement moet je het in game zeven dagen achter elkaar uithouden in de Infinity Modus. Aangezien elke dag in de game twee hele klokuren zijn, ben je een flinke tijd aaneengesloten bezig met het afslachten van miljoenen zombies. Je moet het in één rits spelen, want Infinity mode is alleen op te slaan als Frank sterft en dat is natuurlijk geen optie!

  3. Halo Master Chief Collection – LASO Master

  Met de Master Chief Collection heb je Halo 1,2,3 en 4 in je bezit. Met het behalen van de LASO achievement ben je ook wel een tijdje bezig. Je moet ervoor zorgen dat al deze Halo games op Legendary zijn uitgespeeld.

  Je moet er ook voor zorgen dat de skulls aanstaan. Hierdoor wordt de modus nog meer bemoeilijkt, omdat je tegenstanders dubbele schade aankunnen, meer granaten gooien, etcetera. Alles wordt er aan gedaan om het je lastig te maken. Je moet wel een echte Halo veteraan zijn, wil je deze achievement kunnen halen.

  2. Mortal Kombat – My Kung Fu Is Stronger

  Mortal Kombat is niet zomaar een vechtgame waarmee je maar roekeloos kunt buttonbashen. Als je dingen gedaan wilt krijgen, vergt dit de nodige vaardigheden en oefening. Dat geldt al helemaal wanneer je deze achievement wilt behalen

  Om My Kung Fu Is Stronger te halen moet je flink wat aan de weg timmeren . Zo moet je 100 gevechten winnen, 100 gevechten afmaken met de welbekende Fatality, 150 X-Rays uitvoeren, en moet er 10.000 liter bloed over de vloer zijn gegaan… VOOR ALLE 28 KARAKTERS. Maak je borst dus maar nat voor een hoop Mortal Kombat Plezier!

  1. Gears of War 3 – Seriously 3.0

  Met deze achievement trek je de hele game binnenstebuiten. In deze derde Gears of War hebben ze het niveau van de Seriously achievement even opgeschroefd. Daar waar je in de eerste Gears of War alleen 10.000 kills moest maken in de multiplayer modus om de achievenment te behalen, moet je nu elke Onyx Medal die er in de game te halen valt in je bezit krijgen.

  Dit zijn er in totaal 65, die je onder andere haalt met het maken van 6000 kills met alle zes verschillende wapens, 3000 gespeelde matches en 3000 keer een first blood. Als je deze achievement wilt halen, zorg er dan maar voor dat je het komende halfjaar niets in je agenda hebt staan!

  Mortal Kombat

  Verkijgbaar vanaf 21 april 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.