MediaMarkt BTW actie 2018 - Wat is het kopen waard?

Article
zaterdag, 20 januari 2018 om 10:14
xgn google image
De MediaMarkt BTW actie 2018 staat op het punt van beginnen. Van 25 tot en met 28 januari kun je allerlei apparaten voor een lagere prijs binnenhalen. Alhoewel de specifieke deals nog niet bekend zijn, willen we je wel alvast op weg helpen met een vijftal tips!
Net zoals de voorgaande jaren doet niet elk product mee met de MediaMarkt BTW actie. Zo ontbreken de game consoles wederom. Daarnaast is het nog niet zeker welke producten dit jaar wel BTW vrij zijn, al geven we, op basis van wat er bij de vorige acties in de korting ging, wel alvast wat tips over wat zeker de moeite waard is om te kopen.
De MediaMarkt BTW actie is niet zomaar een standaard kortingsregen. MediaMarkt betaalt namelijk de 21 procent aan BTW. Is het dan zo dat je 21 procent effectieve korting krijgt? Hoeveel korting je dan hebt op je BTW-loze aankoop, wordt bepaald met een berekening.
Stel: een tv kost €1210,- inclusief btw, dan wordt het als volgt berekend. €1210 / 1,21 = €1000 euro exclusief BTW. De effectieve korting is dan 17,36 procent, terwijl wel de 21 procent aan BTW er af gehaald is. Op de volgende pagina's nemen we een aantal interessante producten onder de loep.
124785 1

Nvidia Shield TV

Mocht je de Xbox One X, PlayStation 4 Pro en Nintendo Switch wat te duur vinden of er gewoon geen interesse in hebben, dan is de Nvidia Shield TV een leuk alternatief. Nvidia kennen we natuurlijk van de high-end videokaarten voor PC's en laptops, maar met de Shield TV brengt de hardwarefabrikant opeens een heuse mediabox.
De Nvidia Shield TV laat je films en series kijken via onder andere Netflix en Amazon Video, terwijl je met de GeForce Now dienst games als The Witcher 3 en Tomb Raider kunt spelen. Voor slechts 220 euro, en met de BTW dagen van de MediaMarkt misschien zelfs voor minder geld, zeker een prima koop momenteel!
Mocht de Nvidia Shield TV daadwerkelijk inbegrepen zitten bij de producten waar MediaMarkt de BTW van betaald, dan zou de mediaspeler 181,82 euro kosten.
124788 1

House of Marley Stir It Up Platenspeler

Waarschijnlijk heb je het tijdperk van de platenspelers niet meegemaakt. De technologie heeft namelijk stappen gemaakt en dus werd de platenspeler niet langer nodig geacht. Toch is er de laatste jaren een trend gaande waarbij platenspelers en LP's, de voorloper van de CD, weer aan populariteit winnen. Laat de MediaMarkt er nou net een aantal verkopen.
Denk bijvoorbeeld aan de House of Marley Stir It Up. Deze platenspeler bevat over een voorversterker, een USB-aansluiting, een koptelefoon-aansluiting en beschikt gewoon over uitstekend geluid. Met een prijskaartje van 210 euro is deze platenspeler momenteel niet de meest goedkope die er is, maar met de MediaMarkt BTW dagen kan de prijs wel eens flink dalen!
Mocht de House of Marley Stir It Up één van de producten zijn waar MediaMarkt de BTW van betaalt, dan kost de platenspeler 173,56 euro.
124789 3

JBL Charge 3

Vroeger was je helemaal de bom als je met een ghettoblaster het strand op kwam, maar tegenwoordig vullen de JBL Bluetooth speakers die rol met verve in. De JBL Charge 3 is er zo één.
De JBL Charge 3 is eenvoudig mee te nemen en biedt daarnaast uitstekend geluid. Valt het apparaat in het water? Geen probleem, want de JBL Charge 3 is waterbestendig. Er zit momenteel wel een flink prijskaartje van 140 euro aan, maar wellicht is de bluethooth speaker met de MediaMarkt BTW dagen een flink stuk goedkoper!
Mocht de MediaMarkt de BTW over de JBL Charge 3 betalen, dan zou de speaker 115,70 euro kosten.
124791 1

LG OLED55E6V

Misschien is de MediaMarkt BTW actie 2018 wel het ideale moment voor jou om te beginnen aan de 4K televisies. Als we dan een suggestie mogen doen, dan is de LG OLED55E6V zeker een aanrader van een tv!
Deze 55 inch televisie van LG beschikt over alles wat nodig is voor een haarscherpe tv ervaring. In de eerste plaats heb je natuurlijk de 4K resolutie, het beeld dat HDR, waardoor kleuren nog helderder worden, is en is de beeldfrequentie 100hz, waardoor het beeld erg vloeiend is.
Van zichzelf kost de momenteel LG OLED55E6V 2190 euro. Mocht deze televisie BTW-vrij zijn voor de consument, dan kost die 1809,92 euro.
125025

MSI GL62VR 7REX-849NL

Natuurlijk wil je ook een goede game laptop in je bezit hebben en dan is de MSI GL62VR 7REX-849NL een prima keuze! De 15,6 inch laptop is uitgerust met een Intel Core i7-7700HQ processor en dat in combinatie met een RAM geheugen van 8 gigabyte en een Intel GeForce GTX 1060 grafische kaart, is deze laptop in staat tot goede prestatie. Kijkend naar deze benchmark video, waarin getoond wordt wat de GTX 1060 kaart kan, kun je stellen dat gamen geen groot probleem gaat worden.
Tevens beschikt deze MSI laptop over zowel een HDD schijf als een SSD. Op beide kun je data opslaan, maar als je de SSD gebruikt, dan gaat alles een klap sneller. Je betaalt momenteel 1299 euro voor de game notebook en dat zou, indien de MSI GL62VR 7REX-849NL meedoet, met de MediaMarkt BTW actie 1073,56 euro zijn. Een flink verschil!

Wat ga jij halen tijdens de MediaMarkt BTW actie 2018?

Vanaf donderdag 25 januari is het zo ver. Dan begint de MediaMarkt BTW actie 2018. Weet jij al wat je gaat halen? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws

Laatste Reacties