Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order details op een rijtje! [gespeeld op E3]

  Het is tijd om jezelf helemaal onder te dompelen in de wereld van Marvel deze zomer. Op 19 juli kun je namelijk aan de slag met het nieuwste deel in de Marvel Ultimate Alliance-reeks. Wij gingen aan de slag met de game tijdens E3 en zetten de Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order details voor je op een rijtje.

  In Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is het aan de superheden van Marvel om grote schurk Thanos en zijn onderdanen, The Black Order, een halt toe te roepen. De slechteriken hebben snode plannen die verijdeld moeten worden en dus is het aan jou om ze te stoppen. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen, want de superhelden van Marvel komen in grote getallen bijeen om Thanos en de Black Order te stoppen. Wij zetten de Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order details die je moet weten voor je op een rijtje.

  Speel met z’n vieren

  Naast dat je ontzettend veel superhelden tot je beschikking hebt, sta je ook letterlijk niet alleen voor de grote klus. Het is gewoon mogelijk om met drie andere vrienden mogelijk om lokaal co-op te spelen. Dit gaat ontzettend gemakkelijk met de Joy-Con controllers, maar is natuurlijk ook mogelijk via de Pro-controllers of een combinatie van de twee.

  Het gaat er in ieder geval om dat je met vrienden samen kunt spelen en tezamen je team van superhelden samen kunt stellen. Kies bijvoorbeeld voor een team van Avengers of misschien speel je liever met vier helden met spinachtige krachten. Het kan allemaal en door een goede, passende selectie te maken haal je ook nog eens extra voordeel uit de gameplay.

  Het ultieme team

  Door een combinatie van helden te kiezen die een band hebben met elkaar in de strips en/of films, zorg je ervoor dat je bonuspunten verdient. Neem bijvoorbeeld Spider-Man. Als je de originele Spider-Man, oftewel Peter Parker, in een team plaatst met Miles Morales’ Spider-Man ontvang je bonuspunten.

  Dit natuurlijk omdat de twee Spider-Men onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Die bonus kun je nog verder uitbouwen door Deadpool, wie in de strips geregeld samenwerkt met Spidey, en Venom aan het team toe te voegen. Op die manier krijg je een bonus van bijvoorbeeld de antihelden en dat alle vier de personages wel iets met elkaar te maken hebben. Venom is natuurlijk lange tijd een grote schurk geweest van Spidey voordat hij, net als Deadpool, een antiheld werd.

  Een levend universum

  Toch stopt het feest van herkenning niet en de volgende van onze Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order details gaat daar dan ook over. Aangezien de game zich afspeelt in het Marvel universum zijn er genoeg andere herkenbare details. Neem bijvoorbeeld de missies die je moet uitvoeren.

  In onze E3 demo kregen we een missie van Jessica Jones, een beduidend minder duistere variant dan die van Netflix, die ons op pad stuurde om The Defenders te helpen. Die hebben het namelijk weer eens aan de stok met de mystieke vijand, The Hand. Het zijn dit soort herkenbare personages en verhalen waar fans naar uit kunnen kijken, bovenop de toffe gameplay waar Marvel Ultimate Alliance bekend om staat.

  Marvel’s Diablo

  De gameplay is de volgende van de Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order details waar we je wat meer over kunnen vertellen. De gameplay bevat nog steeds de traditionele elementen van je actie-RPG en heeft het cameraperspectief dat we kennen uit games als Diablo. Erop los hakken en slaan gaat gepaard met combinaties die extra veel schade aanrichten bij vijanden.

  Dat laatste is misschien wel het belangrijkste, want in de Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order gameplay is het mogelijk om een gezamenlijke genadeklap uit te delen aan de vijand. Hierdoor zal iedere schobbejak beven in zijn stoute schoenen, want zo’n rake klap is niet niks. Het vergt samenwerking en communicatie, maar heeft een resultaat waar je blij van zal worden.

  De tofste Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order details uitgelicht

  Hoe die combinatie aanvallen tot leven komen, kun je vanaf 17 juli zelf gaan ontdekken. Dan komt de game exclusief uit op de Nintendo Switch. Wanneer je die nieuwe Marvel-game uit hebt gespeeld is het tijd om uit te kijken naar Marvel’s Avengers. Wij zagen achter gesloten deuren de eerste gameplaybeelden van de game en die zien er veelbelovend uit!

  Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  Verkijgbaar vanaf 19 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.