E3 2019 celebrities - Deze beroemdheden houden wel van gamen

  Op E3 gebeuren de meest gekke dingen. Bedrijven gaan volop de strijd met elkaar aan voor de meeste aandacht en hier worden soms de nodige beroemdheden voor ingezet. Dit kan vaak voor wat hilarische momenten zorgen, vooral als niemand het ziet aankomen. Dit zijn de celebrities die op E3 2019 aanwezig waren.

  Ubisoft

  5. T-Pain

  Rappers zijn al eerder op de beursvloer van E3 verschenen. Zo stonden Snoop Dogg en Wiz Khalifa tijdens de E3 van 2016 nog relaxed jointjes te roken terwijl ze voor de 420 kills gingen in een potje Battlefield 1. De rapper die dit jaar aanwezig was nam het gamen iets serieuzer.

  Rapper T-Pain (Got money, Low, Electroman etc) staat er namelijk om bekend dat hij een fanatieke gamer is. Hij streamt bijvoorbeeld al een aantal jaar games als Overwatch en Dark Souls op Twitch. Dit jaar nam hij op E3 2019 deel aan de Rainbow Six Siege Celebrity Showdown waarin hij het met zijn team opnam tegen een andere rapper: Lil Yachty. T-Pain had overigens gewonnen en mocht 40.000 dollar weggeven aan het St. Jude’s Children’s Hospital.

  DrDisRespect

  4. Dr Disrespect

  De populaire Twitch-streamer Dr Disrespect zorgde met zijn aanwezigheid op de beursvloer van E3 voor flink wat ophef. Het heeft hem zelfs een tijdelijke ban op Twitch gekost en hij mocht niet meer de beursvloer op want zijn toegangspas is ingetrokken. Nu vraag jij je natuurlijk wat hij gedaan heeft om al deze commotie te veroorzaken.

  In een speciale E3 2019 livestream liep Herschel Beahm als zijn alter-ego Dr Disrespect met een cameraman een WC in terwijl bezoekers daar gewoon bezig waren met hun behoeftes. Filmen in een WC is in strijd met de regels van de staat California en daarnaast is het op Twitch illegaal om mensen tegen hun wil in te filmen. Dit had Dr Disrespect van te voren kunnen weten dus dit is typisch een geval van boontje komt om zijn loontje.

  Panic! At The Disco

  3. Brendon Urie

  Net als vorig jaar hield Epic Games vanwege de E3 een zogeheten ‘Fortnite Celebrity Pro-Am’. Dit is een evenement waarin beroemdheden en bekende Fortnite pro’s met elkaar de strijd aangaan in de bekende battle royale map. Een van de bekendste namen in de lijst met beroemdheden was Brendon Urie, de zanger van Panic! at the Disco die recent nog een hit scoorde met het nummer ‘High Hopes’.

  Brendon is geen leek op het gebied van video games. Hij heeft meerdere keren zijn Fortnite-sessies gestreamd op Twitch en is een echte gaming liefhebber. De zanger zat voor dit toernooi in een duo met Twitch streamer en Esporter CourageJD. Zij mochten ondanks dat ze de finale niet hadden bereikt, een bedrag van 20.000 dollar uitdelen aan een goed doel.

  Ubisoft

  2. Jon Bernthal

  Je kunt hem kennen als een zombie-afslachtende politieagent, als een misdaadbestrijdende ex-militair of als Leonardo DiCaprio’s drugsdealer in The Wolf of Wall Street : Het is Jon Bernthal! De acteur zal binnenkort te zien zijn in Ghost Recon Breakpoint als een andere krachtpatser, Major Cole D. Walker.

  Op E3 was hij tijdens de show van Ubisoft op het podium aanwezig om meer te vertellen over zijn rol in de op 4 oktober uitkomende game. Bernthal was niet alleen op het podium. Hij namelijk zijn trouwe viervoeter Bam Bam meegenomen. Bam Bam is een van de drie Pitbulls die hij heeft geadopteerd.

  Microsoft

  1. Keanu Reeves

  Op de eerste plek in de lijst met E3 2019 celebrities staat natuurlijk de enige echte Keanu Reeves. De acteur uit The Matrix en John Wick is al jarenlang een internetsensatie, maar nu heeft dit toch echt wel zijn hoogtepunt bereikt. Keanu Reeves op E3 2019 is iets dat maar met één woord kan worden omschreven: breathtaking.

  Tijdens de persconferentie van Microsoft verscheen Keanu plotseling op het podium om aan te kondigen dat hij een rol gaat spelen in de langverwachte game Cyberpunk 2077. Deze game werd al gehyped door gamers wereldwijd, maar nu ook Keanu Reeves een onderdeel is wordt deze hype alleen maar groter.

  Celebrities op E3 2019

  Met de aanwezigheid van grote celebrities als Jon Bernthal en Keanu werden de al best toffe E3 2019 shows nog een stuk vetter. Het was zelfs zo’n spektakel dat Keanu Reeves in veel lijstjes wordt genoemd als hét hoogtepunt van de hele E3 van dit jaar. Laten we hopen dat we volgend jaar ook weer een paar bekende gezichten gaan zien.

  Wat vond jij de leukste celebrities die aanwezig waren op E3 2019? Laat het ons weten in de reacties!

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.