5 tips om met de tijd om te gaan in Majora's Mask 3D

Article
zondag, 15 februari 2015 om 12:00
xgn google image
In The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D heb je maar drie dagen voordat de maan naar beneden stort en de wereld vergaat. Het is dus belangrijk om goed met de tijd om te gaan. Zit je vast en voel jij je hulpeloos? XGN helpt! Dit zijn 5 tips om met de tijd om te gaan in Majora’s Mask 3D!

Song of Double Time

Geen zin om te wachten? De Song of Double Time is perfect voor jou! Het beste aan dit lied is dat je het meteen kan leren nadat je voor het eerst de Ocarina of Time terug hebt gekregen. Je kan het lied dus spelen, en je leert het meteen!
Het lied gaat als volgt:
Je gebruikt de Song of Double Time om vooruit te spoelen naar een bepaalde tijd, of naar de volgende dag. Perfect voor wanneer je geen zin hebt om te wachten op een specifieke gebeurtenis, of wanneer je moet wachten tot je nieuwe zwaard klaar is.
66845

Gebruik Bomber’s Notebook

Zodra je nieuwe personages ontmoet in Majora’s Mask, worden deze genoteerd in de Bomber’s Notebook. Natuurlijk kan je niet alles in één keer zien, dus probeer ook met de willekeurige Bomber leden op de straten van Clock Town te praten.
De leden geven je dan handige tips en tijden voor gebeurtenissen in Termina, die ook in het Notebook worden genoteerd.
66846 1

Inverted Song of Time

Soms wil je graag dat de tijd sneller gaat, maar het probleem kan ook andersom werken. Als je graag wat langer wilt doen over de verschillende dungeons speel je gewoon de Inverted Song of Time. Zoals de naam al zegt, je leert dit lied door de Song of Time achterstevoren te spelen.
Het resultaat? De tijd gaat ineens 1/3 langzamer dan normaal, perfect voor wanneer je de meeste activiteiten in 1 dag wilt doen! Als het je toch iets te langzaam gaat, kan je natuurlijk ook gewoon het lied nog een keer spelen. De tijd verloopt dan weer op de normale snelheid.
66848

Plan je activiteiten

De wereld van Termina is maar een drukke boel. Gebruik dus slim het Bomber’s Notebook om erachter te komen wat de schema’s van alle verschillende personages zijn op de verschillende dagen. Plan goed uit wat je in de ochtend, middag en avond gaat doen om zo het meeste uit een dag te halen.
In combinatie met de Inverted Song of Time krijg je ook nog eens extra tijd om alles te doen, zodat je niet jezelf in het zweet hoeft te werken. Als je er maar voor zorgt dat de maan niet valt!
66849

Stel reminders in

Een nieuwe functie in The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D is het instellen van reminders. Jouw behulpzame feetje Tatl kan ze voor je in het Bomber’s Notebook instellen, zodat je belangrijke gebeurtenissen niet vergeet.
Vergeet niet de reminder eerder te zetten dan wanneer het evenement plaatsvindt, want je moet er natuurlijk ook nog naartoe reizen!
We hebben hier bij XGN nog veel meer toffe Majora's Mask content. Wat dacht je van de 5 beste maskers in Majora's Mask of 5 manieren waarop de remake verschilt van het origineel!