Mafia 3 characters - De belangrijkste personen in de game

Article
dinsdag, 11 oktober 2016 om 12:01
xgn google image
Mafia 3 is nu een aantal dagen uit, grote kans dat de mensen die de game spelen de meeste karakters al zijn tegen gekomen. Mafia 3 heeft redelijk wat personages die belangrijk zijn voor het verhaal en voor de missie van Lincoln Clay. Daarom zijn hier de belangrijkste Mafia 3 characters op een rij gezet.

Lincoln Clay

Uteraard is Lincoln Clay het belangrijkste personage van alle Mafia 3 characters. In zijn vroege leven kwam Lincoln Clay terecht in een weeshuis.
Toen de stad dit huis sloot kwam hij op straat terecht en werd hij opgenomen door Sammy. Een zwarte man uit de Hollow. Alle criminele activiteiten die gaande zijn worden door Sammy gecontroleerd. Sammy zijn vrienden en familie worden voor Lincoln zijn nieuwe familie.
Lincoln heeft moeite met het vinden van zijn eigen plek en identiteit en daarom meldt hij zich aan voor het leger. In het leger probeert hij zijn bestaan een doel te geven. Nadat hij terugkomt in New Bordeaux valt hij al snel terug in zijn oude patroon.
Wanneer Sammy, de rest van zijn vrienden en familie in zijn bij zijn worden vermoord door Sal Marcano en de Italiaanse maffia draait Lincoln helemaal door en zweert hij dat hij Sal Marcano alles afpakt wat hij heeft opgebouwd. Nadat dit gebeurt, zie je pas echt wie Lincoln Clay is: een agressieve en zeer loyale man die enorm veel waarde hecht aan familie, trouw, en eer.
Lincoln Clay is dus de ultieme gangster zonder echte maffia familie.
99105

Sal Marcano

Sal Marcano is de bad guy in de gehele game. Hij runt de Italiaanse maffia in de stad en staat aan het hoofd van de Marcano crime family. Sal Marcano heeft gedurende een lange tijd al de touwtjes in handen in New Bordeaux en hij is niet bang om mensen uit de weg te ruimen die te veel macht in handen krijgen.
Hij is samen met zijn zoon Georgie verantwoordelijk voor het vermoorden van Sammy en de rest van Lincolns familie. Sal hecht veel waarde aan de oude wegen van de maffia terwijl Georgie juist een nieuwe vorm van de maffia probeert te realiseren.
Sal Marcano is een man die niet terugdeinst wanneer hij wordt aangevallen en het zal voor Lincoln een hele klus worden om hem uit de tent te lokken en hem te vermoorden.
99106

Cassandra

Cassandra is een van de eerste grote personages die je tegenkomt in de game. Misschien wel de eerste echte belangrijke persoon die je ziet. De eerste keer dat je haar tegenkomt zal je haar waarschijnlijk niet zien als een belangrijk persoon, maar schijn bedriegt.
Cassandra wordt door haar eigen volk gezien als de Voodoo Queen. Dit is een titel die ze heeft verdiend door de Haïtiaanse maffia te controleren. Cassandra is mysterieus en genadeloos. Net zoals Lincoln is ze gebrand om de Italiaanse maffia van Sal Marcano tot as te doen verdwijnen.
De Italiaanse maffia heeft er namelijk voor gezorgd dat een racistische groepering de macht heeft gekregen over de gebieden waar Cassandra en haar maffia opereren. Hierdoor is de zus van Cassandra ontvoerd en vermoord en worden ook veel andere zwarte vrouwen ontvoerd, mishandeld en als hoer gebruikt.
Cassandra is een van de leiders van de maffia in New Bordeaux en is een van de eerste personen die Lincoln zal gaan helpen om New Bordeaux over te nemen.
99107

Thomas Burke

Mr Thomas Burke is een van de inwoners van New Bordeaux die net zoals Sammy en Cassandra de touwtjes in handen heeft over een district. Helaas voor Thomas Burke is Sal Marcano zijn territorium ingerold en heeft hij het district overgenomen van Thomas. Mr Burke heeft dus net als Lincoln een goede reden om de Marcano's te haten en dit merk je zeker aan hem.
Thomas Burke is zijn hele leven al bezig met het runnen van illegale praktijken in de stad. Van het smokkelen van drank, gokken en illegale bedrijven in stand houden tot het verkopen van Moonshine en snelle auto's, Thomas Burke is een echte crimineel.
Sal Marcano en zijn maffia heeft Thomas Burke als een beschadigd man achter gelaten. Voor Thomas Burke en zijn activiteiten komt Lincoln precies op het goede moment langs en zal hij Lincoln maar wat graag helpen om zijn territorium terug te krijgen in zijn eigen handen.
99108

Vito Scaletta

Vito is een oude bekende van de Mafia serie, fans speelden nog met hem in deel II. Tegenwoordig is hij in New Bordeaux te vinden. Vito Scaletta is een gangster die veel van zijn leven heeft doorgebracht in Empire Bay waar hij door de rangen van de Italiaanse maffia is geklommen. De Italiaanse maffia heeft hem naar New Bordeaux gestuurd om orde op zaken te stellen.
Vito is een man die net als Lincoln erg trouw is en een verleden heeft dat hem beschadigd heeft achter gelaten. Gedurende de game blijkt dat Vito toch niet zo'n hechte band heeft met de Italiaanse maffia als voorheen gedacht werd en kiest hij er voor om Lincoln Clay te helpen met het overnemen van New Bordeaux. Wat hem daartoe drijft zal je zelf moeten ontdekken.
99109

Father James

Father James is priester die zijn leven lang in de Hollow heeft doorgebracht en is als een vadder voor Lincoln. Hij zal gedurende de game vaak naar voren stappen als een gids voor Lincoln gedurende zijn strooptocht naar Sal Marcano en zijn familie.
Father James is een man die het gedrag van Lincoln uiteraard niet goedkeurd, maar wel beseft dat Lincoln weinig keuze heeft gehad. Niet op het moment van zijn wraak of eerder in zijn leven. Hij kent de stad als geen ander en weet met welke problemen jongens zoals Lincoln te maken krijgen gedurende hun leven.
Father James zal altijd alles uit de kast halen om Lincoln te beschermen, ookal kan hij zelf niet erg veel uithalen in termen van het overnemen van de stad of illegale praktijken uitvoeren.
99110

Donovan

Donovan is een ander soort coach voor Lincoln. Donovan werkt voor de CIA en heeft nauw samengewerkt met Lincoln gedurende zijn tijd in Vietnamn. Net zoals Lincoln is Donovan niet zo erg van de regeltjes en wanneer Lincoln hem om hulp vraagt wil hij maar wat graag helpen.
Donovan is degene die Lincoln voorziet van informatie over doelwitten die gelinkt zijn aan Sal Marcano en zijn familie. Hij speurt de hele stad door op zoek naar doelwitten, illegale praktijken van de Italiaanse maffia en zorgt er dus voor dat Lincoln zich geen moment hoeft te vervelen
99111

De rest van de Marcano's

De laatste Mafia 3 characters die het noemen waard zijn is de rest van de Macrano familie. Zoals al eerder gezegd is Sal Marcano de leider van deze familie. Zijn zoon Georgie is erg ambitieus om de leiding over te nemen en zijn eigen stempel te drukken op de Italiaanse maffia. Naast hem en Sal zijn er nog drie andere Marcano's waarmee niet te spotten valt.
Lou, Tommy en Olivia Marcano zijn allemaal een capo in de Italiaanse maffia en runnen ieder hun eigen district in de stad. Lou Marcano, beter bekend als Uncle Lou is de crimineel leider van de French Ward en runt hier de prostitutie ring van de familie.
Tommy heeft de leiding over Southdowns, Een vrij mooie buurt in de stad waar er vooral illegale gevechten gehouden worden. Hij runt deze show met een ijzeren vuist en sterft liever dan dat hij dit district uit handen geeft.
Olivia is een kille tante en overziet alle illegale activeiten in Frisco Fields. De nette gazonnen, mooie huizen en snelle auto's passen precies bij het beeld dat Olivia uitstraalt, maar net zoals de wijk die zij controleert is het oppervlakte slechts een facade van netheid waaronder een karakter van geweld, racisme en kilheid schuilt.
Mafia 3 is te spelen op PC, Xbox One en PlayStation 4.