Maffe Maandag - Week 48

Article
maandag, 28 november 2011 om 18:30
xgn google image
Ha, het is weer zover! Het is gewoon keihard maandag. Ik heb vanochtend de maan gezien. Dus ja, dan kon het niets anders dan een maandag zijn. Vandaar die naam. Eerst dacht ik dat het om een maand ging, en die dag? Ja, ach… Maar goed. Tijd voor de nieuwe Maffe Maandag dus. Yes!
Normaal beantwoord ik nooit vragen. Dat komt ook mede door het feit dat er nooit specifieke vragen aan mij gesteld worden. Helaas. Huilen. Maar gelukkig durfde Nircobman, mijn mede-Ajacied, het wel aan. Hij stelde mij een vraag. Hij stelde de vraag des levens. Iets waar men over tachtig jaar nog over zal praten. Ja, daar gaat het over. De vraag was dan ook: kamp Cruijff of kamp Van Gaal?
Nou, beste Nircobman, ik heb een antwoord voor je. Het antwoord is: kamp Cruijff. Dat komt namelijk door het feit dat er geen kamp Van Gaal bestaat. Van Gaal is enkel gekozen door de Raad van Commissarissen, en hij heeft er zelf niet voor gezorgd dat ‘ie tegen Cruijff kwam te staan. Integendeel zelfs. Het lijkt er namelijk op dat de twee iconen voor de mooiste club van Nederland best samen willen werken. Ondanks alle chaos en dergelijke.
Zo, dat is er uit. Nu is het tijd voor iets mafs. Gewoon keihard nieuws. Een heus raar nieuwsfeit. Het was afgelopen vrijdag gewoon Black Friday. De dag waar Amerikanen gek worden omdat de prijzen worden verlaagd. Zo ook de prijs van de Xbox 360. Mensen raken in paniek. En dat is letterlijk bedoeld.
Een vrouw wilde namelijk de Xbox 360 voor een lage prijs scoren. Dan word je gewoon gek. Ten eerste, het is een vrouw en dat gaat gewoon niet goed samen met prijsverlagingen. Vrouwen en prijsverlagingen. Het is een heus fenomeen. Een bijzonder fenomeen, iets waar zelfs Sigmund Freud niks over weet.
Een persoon als Sigmund Freud kan dan ook niet verklaren waarom een vrouw pepperspray gebruikt om zo de Xbox 360 te bemachtigen. Het erge is dat er vervolgens vijftien mensen behandeld moesten worden, en dat de vrouw ook nog is ontsnapt. Het betreffende filmpje zie je hieronder. Kijk, en geef je mening over deze gebeurtenis.
Pissen in Engeland
Kennen jullie deze Maffe Maandag editie nog? Ja, iets met plassen hè. Plassen is een gebeurtenis. Een bezigheid waarover je nog uren kan filosoferen terwijl jij aan de thee zit. Heerlijk. Die gekke Japanners hebben dan ook een spelletje gemaakt voor de plassers onder ons. En ja, het is onlangs ook nog eens verschenen in Engeland. Dat betekent maar één ding: binnenkort in Nederland!
In The Exhibit Bar in Balham is zo’n speelcomputer geïnstalleerd. En ik kan je zeggen: het is super vet. Uitvinding van de eeuw. Mijn verlossing. Aangezien ik een hele kleine blaas heb en wel eens van een glaasje bier hou, is dit mijn redding. Bedankt God. Bedankt voor dit geschenk. Ik zie het ook als geschenk. Dertig cent betalen voor een beetje gamen op de toilet is nooit zo leuk geweest. Kijk eens aan.