Maffe Maandag - Week 47

Article
maandag, 21 november 2011 om 19:00
xgn google image
Vroeg opstaan op een maandagochtend is een oorzaak van depressiviteit. Dat meen ik echt. Om half zeven opstaan is dodelijk. Iets wat verboden zou moeten worden. Vooral als het op maandag is. Het begin van een werk- en schoolweek. Gelukkig heeft ieder nadeel z’n voordeel: het is Maffe Maandag! Ja! Hoezee! Yes! Top! Keiharde porno!
Gewoon weer het oude vertrouwde. Gewoon iets waar je op terug kunt vallen. Dat is de Maffe Maandag. De Maffe Maandag, het enige waar je op terug kunt vallen als het net met je vriendin uit is. Een rubriek die je in de armen sluit, ondanks dat je tijdens de relatie met die klootzak of trut de rubriek hebt genegeerd. Dat is de Maffe Maandag. Van goede aard. Een goed hart. Dat is de Maffe Maandag.
Dat komt ook mede door het feit dat een bron dat iets mafs laat zien, gewoon te vertrouwen is. Je verwacht van de Maffe Maandag eenmaal maffe dingen. En wat krijg je? Maffe, maar ook leuke dingen! Nou ja zeg, twee vliegen in één klap! Dat dat kan in Nederland, het land van de PVV die beweert dat Greenpeace moet oprotten. En dat de perspolitie ingeschakeld moet worden.
In Amerika weten ze dat tenminste anders aan te pakken. Zij geven gewoon hun aandacht aan een levensechte Mario Kart. Ja, zo doe je dat. Zo rollen ze daar in de Verenigde Staten. Hoppa, omdat het kan. Maar het is dan ook wereldnieuws. Nintendo heeft namelijk een levensechte Mario Kart gemaakt. Twee zelfs. Eentje van Mario en eentje van Luigi.
Nou ja, Nintendo heeft ze niet zelf gemaakt. Natuurlijk niet. Ze hebben namelijk West Coast Customs, bekend van MTV’s Pimp My Ride, gevraagd om deze wagens te maken. En ik kan je zeggen: het ziet er best wel tof uit. De vraag is dan ook: wanneer komen deze wagens naar Nederland? Ik zou er namelijk best wel eentje bestellen. Mits het maar veertig euro gaat kosten.
Skyrim zonder textures is gewoon stoer
Dan iets wat je ogen zal openen. Je ogen staan al open, dus eigenlijk is het onzin wat ik nu vertel. Je ogen staan altijd open, indien je dit soort teksten leest. Maar goed, nu even over iets inhoudelijks hebben. Ik heb iets ontdekt. Een openbaring. Iets waarvan je op het eerste gezicht denkt: dit is kansloos. Maar zodra je het resultaat ziet denk je: wow, wat goed!
Ja, dat gebeurt als je alle textures uit Skyrim haalt. Echt alle textures. Dat alle gedetailleerde kenmerken van omgevingen, personages en dergelijke weg zijn gehaald. Dan krijg je het Team Fortress effect! Het spel ziet er namelijk verrassend zoals die multiplayer game uit.
Kijk dan eens naar het filmpje hieronder. Het ziet er helemaal niet zo slecht uit. Best wel grappig eigenlijk. Een mooi stijltje heeft het. Wat vind jij ervan? Heb je liever dit of gewoon de originele graphics? Laat het mij even weten. Dan weet ik wat je ervan denkt. En dat is, mensen, een fijne gedachte.

Populair Nieuws