Maffe Maandag - Week 46

Article
maandag, 14 november 2011 om 18:30
xgn google image
Terwijl jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk nog in Parijs. Ha! Wat dacht je daarvan? Best wel raar eigenlijk, want Parijs is niet zo even om de hoek. Nee, het is in het land van het stokbrood en de verschrikkelijke Franse nationale ploeg die keihard faalde op het vorige WK. Maar goed. Best wel een maf idee, dat ik in Parijs zit. En over maf gesproken: het is weer tijd voor de Maffe Maandag!
En ja, het is weer tijd voor leuke en maffe dingen. Ik heb twee mooie items gevonden. Hele mooie items. Zo mooi, dat je ineens je monitor gaat knuffelen. Uit geluk. Uit passie. Uit het oog, maar ook uit het hart. Dat soort gevoelens inderdaad. Ik heb misschien wel iets heel kansloos gevonden. Een kansloos filmpje. Maar ik kan er niets aan doen. Ik kreeg namelijk de slappe lach.
Misschien ligt het aan mijn gevoel voor humor, want het kan net zo zijn dat dit de lelijkste bijdrage aan de Maffe Maandag wordt. Ja, dan mag je van mij wel langs de Ombudsman gaan om daar te klagen over het aanbod. Alvast mijn excuses. Maar je moet wel zeggen als je in je eentje hardop hebt gelachen. Want ja, hoe vaak overkomt het dat je, helemaal alleen op je kamer, hardop moet lachen? Zelden.
Ik heb het alleen bij de series The Office en How I Met Your Mother. Maar dat doet er niet toe. Het is tijd voor het filmpje. Een vallende motorrijder. Een vallende motorrijder op de melodie van Super Mario. Sorry, maar het ziet er zo grappig uit als je het geluid hebt aanstaan. Zie het hieronder. En ja, vergeet niet te reageren als je hardop hebt gelachen!
Tetris kast
Goed, over naar iets totaal anders. Even het hebben over mijn aanstaande verhuizing. In januari ga ik namelijk verhuizen naar Utrecht. Met mijn twee beste vrienden. Geweldig nieuws natuurlijk, want Deventer is zo ver in het oosten dat je het gevoel hebt dat seks met een lantaarnpaal hier nog in is, terwijl dat twee jaar geleden in Utrecht zo was. Maar goed. Ik ga dus verhuizen en neem mee…
Een tetris kast! Man, tijdens het surfen afgelopen week werd ik verliefd op deze kast. Eentje die sowieso in mijn nieuwe appartement moet komen. Eentje waar ik zo trots op kan zijn. Eentje waarmee ik dames verleid. Dat soort dingen. Maar ik wil gewoon zo’n kast omdat ‘ie er prachtig uitziet. Ik meen het serieus.
Misschien is het een erg onhandige kast, maar dat doet er niet toe. Het gaat om het design. Ik ben immers een mens van het uiterlijk, dus ja, wie houdt mij tegen? Inderdaad. Misschien ben jij ook wel zo’n persoon. Daar kun je niets aan doen. Nou ja, je moet gewoon die kast kopen. Op de pagina van de designer vind je het mailadres. Misschien kun je de designer even vragen hoeveel ‘ie kost. Ik durf het namelijk niet te vragen.

Populair Nieuws