Maffe Maandag - Week 43

Article
maandag, 24 oktober 2011 om 18:15
xgn google image
Zo hé. Wat is het eigenlijk mooi weer buiten. Ja, als je naar buiten kijkt lijkt het inderdaad mooi weer te zijn. Maar het is stervenskoud. Het is maar goed dat je binnen zit. Dat heeft twee redenen. Eén: je zit binnen en dus heb je het warm, tenzij de ramen openstaan of je zit gewoon naakt achter de computer. Dan is het wel koud. Twee: je kunt de Maffe Maandag lezen! Ja! Hoezee! Jippie! Jottum!
Nog maar negen weken te gaan. Dan is het namelijk week 52. De laatste week van het jaar alweer. Jeetje. Het jaar is snel gegaan, toch? Maar het is nog niet afgelopen! Er gaan nog mooie dingen gebeuren. Zoals het feit dat ik aanstaande vrijdag een tentamen heb. Wauw, daar zit ik op te wachten. Volgens mij hebben jullie ook al tentamens (gehad). Het is dus een nare periode. Of je kunt het van een positieve kant zien: tentamens zijn fun!
Net zo leuk als de Maffe Maandag! Ja, deze editie heeft weer wat leuks voor je in petto. Je wordt er namelijk spontaan blij van, tenzij je alleen maar van Rihanna en K3 houdt. Dan houdt het op. Dan moet je ook wegwezen, vind ik. Sorry. Tenzij je een vrouw bent. Voor vrouwen maak ik graag uitzonderingen. Papa is hier, ja.
Maar goed, om even in de Maffe Maandag sfeer te blijven: deze keer weer een leuk filmpje en een leuk nieuwtje! Maf, gek, noem het maar op. Maar ook bewonderenswaardig. Want ja, laten we het over de toekomst hebben. Er is een mooi filmpje opgedoken waarvan je over tien jaar denkt: shit, dit was wel heel erg slecht. Ik weet dat je dat over tien jaar gaat denken, terwijl je op hetzelfde moment naar je vrouw staat te schreeuwen omdat ze de spaghetti niet goed heeft klaargemaakt terwijl je klaar zit om de WK finale Rugby tussen Nederland en Swaziland te kijken.
Ja, dan wil ik dolgraag dat je op dit filmpje reageert. Gewoon, zodat je over tien jaar denkt: heb ik zo gereageerd? Vond ik het toen bijzonder? Ja, dat wil ik. Puur om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog verbaasd bent. Het filmpje gaat om de HoloDesk, directe 3D-interactie met voorwerpen. Het is moeilijk uit te leggen, maar het filmpje vertelt sowieso meer dan duizend woorden. Kijk dan eens. En ja, vergeet niet te reageren. Simpele reden: zodat je over tien jaar de reactie terug kunt lezen. Daar doen we het voor.
No NES For The Wicked
Tijd voor nieuws. Keihard nieuws. Geen nieuws waarin wordt gemeld dat de premier van Syrie, Assad, is vermoord, maar nieuws waarin bevestigd wordt dat er een echt videogame muziekalbum komt. Keiharde metal. Ja, de metal band Vomitron heeft een album gemaakt met daarop metal versies van de meest bekende soundtracks van games. Denk aan Zelda, maar ook Castlevania.
Het album bevat veertien nummers en is voor een prijs van twaalf dollar te verkrijgen. Wat doe je hier nog, joh? Kopen die handel! Maar waarschijnlijk wil je dolgraag een voorproefje, of niet dan? Nou, die hebben we. Laten we het bekendste nummer nemen: The Legend of Zelda. Genieten zul je. Luister ‘m hieronder.