Maffe Maandag - Week 39

Article
maandag, 26 september 2011 om 18:00
xgn google image
Doe je gordels om, smeer je lichaam lekker in met zonnebrandolie, gebruik shampoo, pak de afstandsbediening en zorg ervoor dat je genoeg Haribo beertjes hebt. Alles gereed? Mooi, dan is het tijd voor de Maffe Maandag!
En deze keer is ‘ie gewoon op tijd. Nou, dat komt dan ook door het feit dat ik een bad heb genomen. Mensen, jullie zouden eens moeten weten. Een bad vol met schuim en een badeend, en het leven zit ineens weer gewoon goed. Goed in de zin van dat je zelfs een Breezer aan een 14-jarig meisje wil geven. Uit pure liefde. Voor een betere maatschappij.
Sinterklaas is er niets bij. Die man mag de pot op. Basta. Met “mag de pot op” bedoel ik overigens het hele jaar, behalve op 5 december. Dan wil ik wel cadeautjes krijgen. Omdat hij het zo graag wil. Maar waar gaat dit eigenlijk over? Nergens over. Het is immers een Maffe Maandag, en dus is het tijd voor iets leuks. Iets creatiefs. Iets leuks. Ik val in herhaling.
Dan maar gauw over naar serious business. Laten we gaan filosoferen. Zou het leven beter zijn met een waterpistool? Zou het leven beter zijn als men knakworst van Unox gebruikt om een sigaret aan te steken? Dat soort vragen kun je stellen. Om het toch game-gerelateerd te houden: hoe zou het leven zijn als je een Portal wapen had?
Die vraag is godzijdank veranderd! GODZIJDANK! DAT DIT KAN IN NEDERLAND! Dat dit soort vragen eindelijk eens wordt beantwoord. Dankjewel God. Dankjewel voor de bloemen, maar ook voor het antwoord. God heeft Collegehumor gestuurd. Collegehumor is de boodschapper van het antwoord, en het antwoord staat hieronder.
Jongen heeft geen leven met Minecraft
Kijk. Ik heb vaak bewondering over iemands creativiteit en dergelijke. Heel vaak. Zo vaak, dat het niet meer opvalt als ik een keer géén bewondering heb. Nou, dit keer wel. Ik vind dat het tijd is om iemand tegelijkertijd te bewonderen maar ook af te kraken. Nou ja, afkraken… een hand voor je hoofd plaatsen.
Want deze jongen heeft gewoon geen leven. Hartstikke leuk als je een stopmotion van Tetris in Minecraft kunt maken, maar waarom was je afgelopen dinsdag niet bij de les plantenkunde? Ja daarom! Maar goed, toch heel knap dat je zoiets hebt gemaakt, hoor.
Oordeel het zelf. Heeft hij iets bereikt in het leven, of vind je het toch misschien zonde van de tijd? Of vind je het zo mooi, dat je hem bloemen wilt sturen? Oordeel zelf! Jouw stem wil ik horen. Op XGN geldt namelijk de democratie. En die wordt zeker gewaarborgd. Dat is maar goed ook.

Populair Nieuws