Maffe Maandag - Week 35

Article
maandag, 29 augustus 2011 om 18:00
xgn google image
De scholen zijn weer begonnen! Altijd, voor mij dan. Mijn collegejaar begint weer. Geen vakantie meer. Gelukkig is er nog altijd de Maffe Maandag!
En het is eigenlijk een schande dat er vorige week geen Maffe Maandag was. Maar vanwege de Gamescom en de vakantie die ik daarna had, was er simpelweg geen tijd voor. Gelukkig ga ik vandaag ontzettend mijn best doen om het met jullie goed te maken. Zijn jullie er klaar voor?
Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor. De ontzettend mooie zomer hier in Nederland heeft je waarschijnlijk lekker tevreden gemaakt. Zo tevreden, dat je een kop koffie voor je vriendin hebt klaargezet. Maar de zomer duurt nog even, mensen! Dus blijf vooral insmeren, voordat het te laat is. Voordat je je verbrandt, want dat moet je uiteraard niet hebben. Blijf insmeren mensen, blijf insmeren.
Over insmeren gesproken, sokken zijn heerlijk. Het dragen van sokken is de beste uitvinding van de wereld. Vrouwen die afknappen op mannen die tijdens de seks hun witte sportsokken aanhouden, dat is gewoon mooi. Je hebt het misschien niet door, maar sokken hebben ervoor gezorgd dat Khadaffi nog steeds niet gepakt is. Als hij zijn sokken niet had, was hij allang gepakt. Voldemort? Die had ook geen sokken aan. We hebben het gezien. Hij verloor, van onze Harry. Die had namelijk sokken aan.
Dat dacht de online winkel Happy Socks ook. Minecraft spelers opgelet! Je kunt nu eindelijk de deur uit en een held op sokken wezen. Kijk dan eens. Kijk! Prachtige sokken voor jullie. En ze zien er ook nog een heel erg tof uit. Nou, dat wordt sowieso een overwinning voor jou als je het tegen Voldemort moet opnemen. Alleen al daarom zou je ze moeten kopen.
Duitsers die Duitsers belachelijk maken… is niet leuk
Ook zo genoten van de reportage van Hugo en Bas, waar ze allemaal geintjes uithaalden met Duitsers? Nou ja, dat viel mee. Het waren namelijk vooral leuke dingen die Hugo en Bas deden. Dingen die je kon waarderen. Nou, de mensen bij RTL in Duitsland wilden ons nadoen. Na het zien van onze reportage op de vrijdag wilden ze hetzelfde trucje uithalen, maar dan in het weekend. Het weekend van de enorme drukte.
En wat was het druk, zeg. Veel nerds, veel gamers. Natuurlijk sprongen de zwetende nerds eruit, en daarom dacht RTL dat ze wel iets leuks konden gaan doen. Nerds pesten. Nerds vragen waarom ze zo lelijk zijn. Kijk maar eens hoe ze het hebben gedaan. Misschien vind je het zelf grappig. Heel Duitsland heeft het gezien, dus jij moet dat ook hebben gezien.
Aangezien heel Duitsland het heeft gezien, zijn er waarschijnlijk verschillende meningen. Maar! De meningen zijn vooralsnog negatief. Mensen vonden het niet grappig. Totaal niet grappig zelfs. Mensen werden boos op RTL. Mensen dreigden het gebouw van RTL in de fik te steken. Mensen dreigden een kat te vermoorden indien RTL niet met excuses kwam. Gelukkig kwam er al snel excuses. Eind goed, al goed.

Populair Nieuws

Laatste Reacties