Maffe Maandag - Week 17

Article
maandag, 25 april 2011 om 18:00
xgn google image
Opnieuw lekker weer. En dat met Pasen. Wist je dat dit de warmste Pasen sinds 110 jaar zijn? Ja, sta daar maar eens stil bij. Sta ook eens stil bij de Maffe Maandag van deze week. Hij is namelijk heet, deze keer. Het heetst sinds 110 jaar.
Wees er trots op! Deze Maffe Maandag is naar mijn gevoel nu al een klassiekertje. Voor het eerst ga ik weer eens iets kapotschrijven, en is er vandaag weer een filmpje te bewonderen. Beter kun je het niet hebben toch? Nou ja, de pessimisten onder ons zeggen wel dat het altijd beter kan. Ik geef ze geen ongelijk. Maar de optimisten onder ons hebben ook geen ongelijk: het wordt beter en beter. Mooi vooruitzicht voor de schrijver van dit artikel.
Nou ja, het is nog maar de vraag of het volgende filmpje dat behandeld gaat worden wel goed in de smaak valt. Het gaat namelijk over Rebecca. Rebecca wie? Zwart. Black. Dé ideale vrouw voor Justin Bieber, aangezien zij sinds kort de meest gehate vrouwelijke tiener is geworden. Waar komt die haat eigenlijk vandaan? Van jaloezie. Zij is het wel gelukt, en jullie niet.
Maar voor de mensen die de afgelopen tijd onder de steen hebben gelegen; Rebecca Black is sinds kort de beroemdste tienerster van de wereld. Met haar liedje ‘Friday’ heeft ze inmiddels 119 miljoen(!) views op Youtube gekregen. Ze heeft met dat aantal inmiddels de ongelofelijke populaire, daar heb je hem weer, Justin Bieber verslagen. Rebecca Black is dus binnen. Rijk.
Wat heeft ze eigenlijk met deze rubriek te maken? Nou, zoals jullie wellicht al weten hebben al veel mensen een parodie op het liedje ‘Friday’ gemaakt. Dus ook smalesandpayne, een Youtube gebruiker die onlangs een echte GameBoy achtige parodie op Friday gemaakt. En ik vind het nog mooi ook. Het deuntje vooral. Dan krijg je zin om de robotdans in je kamer te doen. Jij krijgt dat gevoel ook toch? Nou, dan moet je even het filmpje hieronder aanzetten. Succes.
“Portal 2 stimuleert homoseksualiteit”
Helemaal bijgekomen van Rebecca Black? Ja? Mooi! Nu komt namelijk weer iets heel erg grappigs. Het is niet per definitie ‘maf nieuws’, maar wel iets dat te mooi is om links te laten liggen. Op Twitter kwam ik namelijk een heel grappig en dubieus artikel tegen. Van de website Christwire. Misschien zegt de naam al genoeg. Maar goed, met alle respect voor de christelijken, sommige artikelen gaan gewoon te ver.
Zo ook die van de heer Ice van Winkle. Hij schreef dat het spel Portal 2 ongelofelijk schadelijk voor kinderen is. Mede doordat het spel aanzet tot het overgaan naar homoseksualiteit. De beste vader is al anti-games en heeft de console inmiddels verbannen uit zijn huis, maar natuurlijk spelen zijn kinderen ook bij hun vriendjes. En die hebben wel een console. Daar heeft hij gelukkig vrede mee.
Maar op een dag kwam één van zijn kinderen thuis en vertelde Ice van Winkle dat hij Portal 2 had gespeeld. Daar ging een belletje rinkelen. Van Winkle ging op zoek naar meer informatie. En na een kwartier zoeken via Bing, wist hij genoeg. Dit spel is niet goed voor zijn kinderen. Het zit vol met porno. Zo is hij erachter gekomen dat er een ruimte met alleen maar zwarte dildo’s is, en dat het spel afspeelt in een grote homoseksuele, erotische badhuis. Daar zijn ook de beroemde glory holes te vinden.
Ja, die glory holes kun je namelijk maken met je penisachtige wapen. Dat is heel erg slecht. Maar oké, dat je de locatie waar Portal 2 zich afspeelt vergelijkt met een homoseksuele badhuis, is iets te overdreven. Nee hoor! Ice van Winkle is erachter gekomen dat dit soort plekken over het algemeen donker zijn. En raad eens, Portal 2 is ook over het algemeen aardig donker. Nog meer bewijs dus.
Nu komt het ergste. Er zijn in Portal 2 twee robots te vinden die seks met elkaar hebben. Op één of andere manier. En deze robots zijn ook nog homoseksueel. Alsof het niet erger kan. Aangezien kinderen van robots houden, zullen ze die twee robots meteen als voorbeeld zien. En dat kan gewoon niet.
Het kan gewoon niet. Na het lezen van dat artikel ben ik dan ook tot de conclusie gekomen om iedereen op te roepen om alle kopieën van Portal 2 te verbranden. Ritueel te verbranden. En het leuke is, Ice van Winkle deelt die mening ook nog. Hij heeft zelfs een vader zo ver gekregen om zijn Portal 2 exemplaar te verbranden. Man, weer een probleem minder op de wereld. Ik ben gelukkig...

Populair Nieuws