Maffe Maandag - Week 10

Article
maandag, 07 maart 2011 om 18:00
xgn google image
Het is de tiende week van het jaar! Wat betekent dit? Niks. Geen jubileum, geen reden voor een feestje, geen gratis cocktails voor iedereen, geen leuke maandag weer. Maar wellicht word je ook oh zo gelukkig van het mooie, frisse weer. De zon! Alsof de gebeden van de Nederlanders zijn gehoord. En hopelijk blijft de zon naar ons luisteren. We willen lente, want dan kunnen we weer gaan gamen met het raam open. Dan mag de buurt intens genieten van de geluiden die uit jouw kamer komen. Vijanden die onthoofd worden, dát wil de voorbijganger horen. Maar voordat je je buren weer een plezier gaat doen, is het tijd voor de Maffe Maandag van deze week.
En nee, er is helaas geen nieuwe game verschenen waar ik ontzettend opgewonden van zou kunnen raken. Dus geen We Dare 2 of een of ander spel voor de Kinect waar je ontzettend goed met je handen moet zijn. Maar hé, het is niet altijd feest. Het is tijd voor iets anders. Leuk, maf nieuws. Of wat dacht je van leuke gadgets, of hou je liever van muurschilderijen? Zo ver gaan we niet. Of wacht! Hou jij ook van muren behangen?
Ja? Mooi! Dan is er leuk nieuws voor je. Leuk nieuws voor de gemiddelde Xbox 360 gamer. Er is namelijk een artiest die iets leuks in petto voor jullie heeft. En hij toont het niet alleen, hij levert zijn kunstwerken ook aan de consument. Fathead is de artiest die vandaag in het zonnetje wordt gezet. Hij heeft namelijk gamers de mogelijkheid gegeven om levensgrote plaatjes van je Xbox Live avatar op je muur te laten plakken. Door naar de website van Fathead te gaan kun je je Gamertag invoeren, waardoor Fathead toegang krijgt tot je profiel. Zo kan hij kijken wat voor avatar je hebt en vraagt je wat voor pose je avatar moet nemen.
En ja, als je zelf mag kiezen welke pose je graag wil, dan kun je het niet laten om de meest gekke pose uit te kiezen. Hopelijk is het mogelijk om je avatar zo te laten poseren dat het lijkt alsof hij nodig naar de toilet moet, aangezien hij net twee hamburgers met ketchup heeft opgegeten. Dat zou een mooi gezicht zijn. De bedrukkingen worden overigens op vier maten geleverd:
  • Medium (60cm x 90cm) – $79.99
  • Large (90cm x 120cm) – $99.99
  • X-Large (120cm x 150cm) – $129.99
  • Jumbo (120cmft x 200cm) – $149.99
Dat zijn nogal beste prijzen. Maar dan heb je ook wat! Het is helaas nog niet bekend of Fathead ook deze grote bedrukkingen ook naar Nederland stuurt, want anders had hij gelijk al één klant gehad. Zou jij ook zoiets willen bestellen, of is het wat te duur voor je? Maar geef toe, het is wel erg vet om je eigen avatar op je muur te hebben.
Charlie Sheen en Animal Crossing
Wat hebben Charlie Sheen en Animal Crossing met elkaar te maken? Niets. Maar dan toch is het iemand gelukt om een verband tussen de persoon en de game te vinden. Voordat ik verder ga, vraag ik me wel af of jullie allemaal weten wie Charlie Sheen is. Hij is de hoofdrolspeler van Two and a Half Men, een comedyserie die hier in Nederland op Veronica te zien is. Maar Charlie is vooral bekend van de controverse, en hoe.
Vrouwen, drugs, alcohol, noem het maar op. Charlie heeft in ieder geval alles uitgeprobeerd en menig mens denkt dat hij een junk is. Is hij dat wel, of is hij dat niet? Dat is nog altijd niet zeker, maar tijdens interviews en ook op zijn Twitter laat hij de hele wereld weten dat hij een feestbeest is met opmerkelijke gedachtes. Hij levert geweldige citaten. Echt geweldige. Dat heeft ook een gamer opgemerkt en hij kwam op een heel tof idee.
Hij wilde iets met die citaten doen. Iets creatiefs. En dat kan niet beter met Animal Crossing, dé perfecte game op het gebied van droge humor. De gamer heeft verschillende screenshots uit Animal Crossing gebruikt om de citaten van de acteur beeld te geven. En ik vind dat zeer grappig gedaan. Misschien is het niet jouw humor, maar de site is zeker het kijken waard. Geniet van de plaatjes, maar wel met mate. Iets wat onze Charlie absoluut niet doet.

Populair Nieuws