Maffe Maandag - Stijlvolle koffer en Pro Women Soccer 2012

Article
maandag, 16 juli 2012 om 18:30
xgn google image
Complimenten. Die geef je wanneer het terecht is. Die geef je wanneer je zelf voelt dat die gegeven moeten worden. Zo simpel is het eenmaal. We leven immers in een wereld waar men minder naar tegen elkaar moet zijn, veel eerlijker en dus ook veel positiever moet worden. Eerlijker in de zin van respect naar anderen. Die heb ik, vandaag.
Afgelopen week was ik namelijk op vakantie! En mijn collega Alwin heeft de Maffe Maandag probleemloos, vlekkeloos, met overtuiging, overgenomen. Hulde. Complimenten. Bloemen naar Alwin. De komende Koninginnedag krijgt de beste man ook nog eens een lintje. Ja, dat verdient hij. Daarom is het overigens niet verwonderlijk om trots aan te kondigen dat de volgende twee Maffe Maandagen ook door Alwin verzorgd worden. Want ja, ik moet ook weer eens op vakantie.
Naar Kroatië dit keer, waar ik hopelijk mijn rust zal vinden. Na deze Maffe Maandag ben ik dus alweer weg. Voor even, hoor. Het was een druk jaar. Ik voel nog geen rust, maar dat komt vast nog wel. Zeker weten. Maar goed, vandaag komt nog een hele leuke Maffe Maandag met twee ontzettende fijne dingen. Jazeker!
Goed. Het is tijd voor een koffer. Inderdaad, want als je op vakantie gaat pak je uiteraard je koffers in. Daarom is het dan ook super toepasselijk om het over koffers te gaan hebben. Eén klein verschil: het gaat wel om een koffer voor werk. Nee inderdaad, niet eentje voor het reizen. Daar passen je 24 condooms en vijf onderbroeken met daarbij een pakje stroopwafels absoluut niet in.
Het gaat om een enige echte NES koffer, waarmee je geheel stijlvol naar je werk kunt gaan. Wellicht voor mij een geweldig idee om daarmee naar het XGN kantoor te gaan, maar voor je baan als schoonmaker van de McDonalds is het absoluut ook geschikt.
Voor ongeveer 65 dollar, wat relatief gezien niet duur is voor een koffer, is ‘ie van jou. Wie weet zie ik jou over enkele weken met zo’n koffer rondlopen. Oh en ja: je krijgt er een portemonnee bij. Kijk eens aan!
Pro Women Soccer 2012
Goed, dan even iets heel flauws. Eentje dat gewoon flauw is, maar wel de inzet is om een site te promoten. Nou ja, promoten; reclame maken is het ook weer niet. Het is eerder een soort mond-tot-mondreclame. Ik vind iets geweldigs, ik vind dat jij die site moet bekijken en daarom vertel ik het ook. Niets mis mee, toch?
Nou goed, er is recentelijk een site gelanceerd genaamd NoGoodsGoods. Een website waar je belachelijke producten kunt ‘aanschaffen’. Denk aan twee hulpwielen voor een eenwieler, een condoom dat smaakt naar een penis, ga zo maar door. Maar ook qua games is er iets verkrijgbaar; Pro Women Soccer 2012.
Jazeker. De beschrijving doet het ‘m. Het is een typische voetbalgame, maar dan met minder zuivere passes, een veel lager tempo, veel minder publiek en veel meer andere niet leuke dingen. Kortom; een ontzettende aanrader. Ik zeg, doen.