Maffe Maandag - Spelletjes in het dagelijks leven en uitgevers als vrienden

Article
maandag, 20 augustus 2012 om 21:40
xgn google image
Het dagelijks leven begint weer. Wij zijn weer terug van een heerlijke maar drukke week in Keulen. En het was mooi. Zeker, het was mooi. Ga zo maar door. Dat soort dingen. Nee, het was echt een hele fijne week. Helaas zijn er tijdens de persconferenties geen grote aankondigingen gedaan, maar je kunt niet alles hebben. Wat je wel kunt hebben, is de Maffe Maandag. Kijk maar!
Zelfs tijdens de Gamescom zijn er aparte dingen in de gamesindustrie gebeurd. En dan bedoel ik niet dingen die iets met de Gamescom te maken hebben, maar gewoon dingen die maar ook iets met games te maken. Zoals de volgende bijdrage. Eentje die mij echt het gevoel heeft gegeven dat ik niet één of andere gestoorde seriemoordenaar of behoorlijke autist ben. Eentje die mij een erkenning heeft gegeven; ik blijk toch niet de enige te zijn.
Dat wil ik jullie ook voorschotelen. Even dat gevoel geven. Het gevoel van dat je niet de enige op de wereld bent. De enige op de wereld met een talent zijn is natuurlijk geweldig, maar de enige op de wereld zijn met een vreemde ‘aandoening’ liever niet. Daarom is het belangrijk om zoiets te zien. Het gaat namelijk over spelletjes in het dagelijks leven.
Oké, dat heeft duidelijk meer uitleg nodig. Maar die geef ik dit keer niet. Kijk maar naar het onderstaande filmpje, en je weet precies waarover ik het heb. Zeg overigens in de reactie of je jezelf hierin herkend. Kan niet anders.
Uitgevers als vrienden
Zo. Afgelopen week was ik dus aanwezig op de Gamescom en heb ik met veel mensen uit de gamesindustrie gesproken. Wat jullie willen weten is natuurlijk of de mensen van verschillende uitgevers wel aardig zijn. Maar natuurlijk! Je moest eens weten; het is één grote vriendengroep. Maar om jullie een nog concreter beeld te geven, is er een infographic gemaakt van hoe het zal zijn als een uitgever je vriend is.
Wat voor vriend is EA? Wat voor vriend is Microsoft? Kun je het beste voor geld lenen bij Activision zijn? Ga zo maar door. Het is leuk om te zien. En oké; het is misschien niet allemaal op waarheid gebaseerd, maar is wel leuk om te zien. Gewoon, omdat het kan. Daarom presenteer ik u, hieronder, een mooie infographic. Kijk, en geniet. Met mate.

Populair Nieuws