Maffe Maandag - Speelgoed voor volwassenen en Jimmy Fallon met de Wii U

Article
maandag, 18 juni 2012 om 18:00
xgn google image
Nederland heeft verloren en ligt er dus uit. Klaar. Nu hebben we het er niet meer over. Het is mooi weer, ook al heeft het deze ochtend ontzettend hard geregend en geonweerd. Wellicht heb jij ontzettend veel last gehad van de falende NS, die dankzij een blikseminslag op Utrecht Centraal niet meer kon functioneren. Balen, zeg. Gelukkig is er de Maffe Maandag nog.
Gelukkig inderdaad, anders was het afgelopen met de mensheid. In Nederland, althans. Al die tegenslagen de laatste dagen; het zit niet mee. Het zou maar wat zijn als er geen Maffe Maandag was. Depressiviteit alom. Daarom deze week weer twee spetterende inzendingen waar je ‘u’ tegen zegt.
Dit keer iets wat je wat speelser maakt. Iets wat je terugbrengt naar de kindertijd. Iets wat je doet verlangen naar de jeugd, wat vervolgens ervoor zorgt dat je wens in vervulling gaat. De wens dat je even naar de jeugd terugkeert, wordt eindelijk gehoord. Weliswaar in Tokio gehoord, maar dat doet er niet toe.
In Tokio is er namelijk een speelgoedruimte geopend. Eentje waar kinderen niet in mogen. Inderdaad, géén kinderen! Dat dat nog kan. Dat dat überhaupt bestaat! Het heet Toique en volwassenen kunnen in dit café of speelruimte aan de slag met de meest leuke puzzels en spelletjes die er zijn. Hoe het er precies uit gaat zien is vooralsnog niet bekend, aangezien de Japanse website helaas niet in het Nederlands is geschreven. Balen. Misschien komt ’t ooit nog naar Nederland.
Jimmy Fallon met de Wii U
En dan over naar iets geniaals. Iets wat ook pijnlijk is. Wellicht kijken jullie ook wel eens naar Jimmy Fallon - en zo niet, dan moet je dat maar eens gaan doen. Een geniale late night show is ‘t. En heel vaak komen er geniale interviews in voor. Zo ook laatst, met Reggie Fils-Aime als gast.
Je moest ’t eens live zien. Het was werkelijk waar geniaal. Vooral omdat Jimmy Fallon dacht dat de Wii U een accessoire voor de Nintendo Wii was. Oei, dat is pijnlijk. Zeer pijnlijk, zelfs. Dat gezicht van Reggie is dan ook tijdens het interview vrij typerend. Geniaal.
Bekijk ’t hieronder. Je zult ervan genieten. En mocht je nog meer filmpjes van late night shows met daarin games als onderwerp hebben, deel het even! Inzendingen zijn altijd fijn.

Populair Nieuws