Maffe Maandag - Far Cry 4 en munten met poep

Article
maandag, 10 november 2014 om 18:00
xgn google image
Tadaaaaaa, fuck yeah, het is weer maandag. En zelfs ondanks dat de schrijver van dit artikel het eventjes vergat ... ook weer tijd voor een Maffe Maandag. Met een gamende kat als plaatje. Geez, wat wil je eigenlijk nog meer?
Was die intro misschien een beetje overly positive? Ja, dat kun je denk ik wel stellen. Maar hallo, je bezoekt deze website toch niet voor je dagelijkse dosis verdriet en treurnis? LOL, wij willen lol, en blijdschap, en gamende katten, en dingen, leuke dingen! Zoals bijvoorbeeld Far Cry, want dat vind ik persoonlijk wel echt een supertoffe game. Jullie?

Olifanten en geiten, en tijgers en wolven

En vandaag heb ik de map van de nieuwe, het vierde deel al weer, op Reddit gevonden. En die shit moet natuurlijk als de wiedeweerga met jullie gedeeld worden. Al zou het ook goed kunnen dat daar al een nieuwsbericht van op XGN staat, of iets dergelijks, maar dan gewoon nóg een keer. Wat kan jou het ook eigenlijk schelen?
Hier is-ie. Wat valt jou op? Al zin om op weerloze olifantjes te jagen, of achternagezeten worden door? Comments! Ik wil het weten in de reacties.
ding

Munten met poep

Dan van Ubisoft naar EA, want die gasten maken het vandaag de dag wel heel bont met hun advertenties. Niet dat ikzelf veel game op m'n telefoon – voor de geïnteresseerde: ik ben de eigenaar van een iPhone, zoals alle coole mensen – maar toch, het is echt fucking irritant als je de hele tijd de vraag voorgelegd krijgt of je munten of dergelijke dingen wilt kopen.
NEE, IK WIL VERDOMME GEEN MUNTEN. Waar ze ook voor zijn. Ik heb deze stomme game gedownload juist omdat-ie gratis was. Dus steek die coins maar in je ... Oké oké, hierboven was ik nog zo positief bezig en zojuist is dat allemaal wel als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar in-game aankopen, what the hell moet je ermee? Toch, jongens? Toch? Bijval, please!
ad

FIGHT!

Dan nog het volgende: sommige mensen nemen gaming echt heel erg serieus. Niet als in dat ze het supertof en belangrijk vinden, maar ze worden er gewoon enorm agressief van. Neem nou dit: ergens in een, naar m'n vermoeden, Aziatisch land was er onlangs een gamer die gekilld werd door een camper – Singapore. Dat maakte 'm pissed. Boos. Woedend.
En wat verwacht je dan? Misschien geflame in de chat, een boos berichtje op Steam, whatever. Maar nee, het zat die dude zo hoog dat-ie de camper opzocht in een internetcafé en 'm een pak slaag gaf. Damn ... Maar mensen die in shooters op één plekje blijven zitten, zijn dan ook wel heel erg irritant.
Niet dat wij dit goedkeuren. XGN tegen geweld, stop violence now, je begrijpt de boodschap. De desbetreffende brawl kun je hieronder checken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties