Maffe Maandag - Petitie tegen anti-homo campagne en sexy fotoshoot met Master Chief

Article
maandag, 09 april 2012 om 18:00
xgn google image
Pasen! Het is Tweede Paasdag en dat is fijn. Weet je waarom? Omdat het oh zo fijn is dat je op deze maandag niet hoeft te werken of niet naar school hoeft te gaan. Dat is het fijnste gevoel op de wereld. Nou ja, het gevoel dat je voor het eerst naar de toilet thuis gaat nadat je terug bent gekomen van vakantie. Dat is ook een ontzettend fijn gevoel. Enfin, terug naar deze fijne maandag. Deze Maffe Maandag heeft nooit eerder zo prettig gevoeld.
Ik ga het echter niet alleen over leuke en hele prettige dingen hebben. Zoals de overheid ons heeft verplicht, moet ik eens in de zoveel tijd de Maffe Maandag besteden aan iets wat voor een goed doel is – mits ik het zelf ondersteun. Net als dat bijvoorbeeld bij de Publieke Omroep gemiddeld een bepaald aantal percentage allochtonen in de uitzending moeten zitten. Geen grap, het is echt zo. Nou, hetzelfde geldt voor deze Maffe Maandag.
Tijd voor iets serieus. Iets waar je over moet nadenken. Iets wat je aan het denken moet zetten. Want ja, ik blijf me soms verbazen over bepaalde dingen. Waarom we anno 2012 nog zo confessioneel en ouderwets kunnen denken. Waarom het populisme nog altijd populair is; ik snap het gewoon niet. En ik weet dat jullie XGN’ers allemaal het hart op de goede plek hebben. Dat weet ik, gewoon. Het is meer het gedeelte van de samenleving dat eigenlijk niet bij de samenleving hoort, dat voor ons allemaal verpest.
Het zit namelijk in het volgende. In Star Wars: The Old Republic, de enigszins populaire online game van BioWare, is het namelijk mogelijk om met iemand van hetzelfde geslacht te trouwen. Helemaal niks mis mee, toch? Inderdaad. Maar ja, er zijn een aantal anti-homo groepen een boycot tegen Electronic Arts gestart, om zo ervoor te zorgen dat EA het uiteindelijk uit het spel censureert. Mooi niet.
Hoe kunnen we hier een einde aan maken, en ervoor zorgen dat de anti-homo groeperingen niet winnen? Door de petitie van All Out te tekenen. Niet de minsten hebben al hun steun betuigt aan het initiatief, zoals de bekende Engelse komiek/acteur/intellectueel Stephen Fry. Want ja, de wereld vergaat niet als homo’s met elkaar trouwen. Er valt geen boom om als er een homo huwelijk is. Nee, twee mannen of twee vrouwen gaan met elkaar trouwen. Dat is het enige wat er dan gebeurt.
Daarom, teken deze petitie even. Laat even de goede kant van jezelf zien. Omdat het kan, om zo in de sfeer van de Maffe Maandag te blijven.
Sexy fotoshoot met Master Chief
Goed, tijd voor wat entertainment. Er moet bij de Maffe Maandag altijd een bepaald aantal percentage entertainment en plezier zijn. Dat percentage ligt nou eenmaal hoog, maar dat vinden jullie vast en zeker he-le-maal niet erg. Dit keer wordt de entertainment gebracht door een hele sexy fotoshoot met Master Chief, de held uit Halo. Ja. Een hele sexy fotoshoot van de fotograaf Olaf Mueller.
In de maart 2012 (ja, ik ontdek het nu pas) editie van de magazine Baccarat Magazine uit Hong Kong is er een hele fijne fotoshoot gemaakt met een prachtige dame, de vrouwelijke robot uit Wall-E en dus Master Chief. En nee mensen, het is geen geile fotoshoot waar nerdjes opgewonden van kunnen raken.
Het is pure kunst. Het is pure mode. Zelf heb ik amper verstand van mode en kunst, maar ik voel de creativiteit van de fotograaf wel. Ik weet niet wat voor gevoelens nu naar boven komen, aangezien ze niet in duizend woorden uit te leggen zijn. Een foto, die zegt meer dan duizend woorden. Daarom hieronder een voorproefje. En de rest vind je op de site van Olaf Mueller.

Populair Nieuws