Maffe Maandag - Meisjes oppikken en een zingende vogel

Article
maandag, 09 januari 2012 om 16:30
xgn google image
Het is inmiddels alweer de tweede week van januari. En ik ben keihard aan het verhuizen. Met de nadruk op keihard. Want ja, het is bijzonder druk. Ik dacht, dit gaat wel eventjes, maar nee – je moet eens weten hoeveel dingen je moet doen als je de verhuizing zelf moet regelen. Ja, dan gaat het wat moeilijker uiteraard. En druk dat ik het heb, joh! Zo druk dat ik geen eens tijd heb om de Maffe Maandag te schrijven.
Oh nee wacht, ik ben al bezig. Kijk eens aan, hebben jullie toch weer eventjes geluk. Nou, zoveel geluk zal er nooit meer komen dit jaar. De Maya’s hebben gelijk. We moeten ons voorbereiden voor de einde der tijden. Of niet? Misschien moet ik gewoon doorgaan met de Maffe Maandag, want als er ééntje op 31 december is gepland dan kan het vergaan van de Aarde natuurlijk niet doorgaan.
Misschien moet ik er een Facebook evenement van maken, om zo zeker te zijn dat de Aarde later zal vergaan. Dat lijkt me wel leuk, eigenlijk. Oké, kappen nu. Ik dwaal af. Tijd om aandacht te geven aan grappige filmpjes, want daar is het nu tijd voor. Omdat het kan. Meisjes oppikken en een zingende vogel. Beter kun je het niet hebben.
Ik begin met het laatste. Omdat het logisch is. Omdat het grappig is. Ja, dat is het zeker. Zo grappig dat je tijdens het eten van je pizza een scheet moet laten. Met je schoonouders aan tafel. Kijk, dat geeft het niveau van de humor weer aan. Een zingende vogel dus. Niet zomaar een vogel, maar een speciale. Geen idee wat voor soort het is. Maar het vogeltje kan het wel, hoor.
Het vogeltje kan namelijk het liedje van Mario Bros. nafluiten. Hoe. Tof. Is. Dat. Kon mijn toekomstige vrouw dat maar. Zoiets kunnen, dan ben je een held. Of heldin. Geen idee wat voor geslacht dat beest heeft. Kan me ook geen donder schelen. Vrouw en man zijn namelijk gelijk. Daarom behandel ik het als ‘geslacht onbekend’. Goed, genoeg onzin. Bekijk het filmpje hieronder maar.
Nerds kunnen ook meisjes oppikken
Jongens! De oplossing is er! Ik ga jullie helpen. Nou ja, niet ik – ik ben enkel de boodschapper. Maar dan nog. Ik wil jullie helpen. Helpen op het gebied van romantiek. De Dr. Love in Eke komt naar boven. Jazeker. Ik ga jullie onzekerheden weghalen en het bewijs van dat het gaat lukken geven. Omdat ik lief ben. Een bijzonder, lief persoon. Misschien iets te lief, maar dat is iets anders.
Wellicht ben je een jongen, zo rond de zestien (of gewoon ouder, dat kan ook!), die niet zo veel succes heeft bij de vrouwen. Dat kan. Dat kan ik zelfs begrijpen. Ik ken het namelijk. Ik heb die fase ook gehad. Denken dat je toch niet zult slagen bij het meisje dat je leuk vindt. Dikke bullshit is het. Maar daar kom je pas achter als het tegendeel bewezen is.
En dat bewijs ga ik nu leveren. Dankzij de jongens van SimplePickup, die ik al eerder in de Maffe Maandag heb geëerd. Denk je dat je te onzeker bent, niet knap? Geen mooie jongen? Dikke onzin. Iedereen is mooi. Zolang je maar met zelfvertrouwen overkomt. Zolang je maar in jezelf gelooft. Dat maakt jezelf mooi voor anderen. Je moest eens weten. Bekijk het filmpje maar hieronder, en je snapt wat ik bedoel. Nerds, het komt goed.

Populair Nieuws