Maffe Maandag - Mario Kart Dubstep en Portal kerstboom

Article
maandag, 26 december 2011 om 18:00
xgn google image
Ho ho ho! Het is kerst. Tweede kerstdag welteverstaan. Wellicht ben je nu aan het vreten. Keihard. Dat je morgen gewoon veertig minuten op de wc zit omdat het toch ergens afgevoerd moet worden. Dat is kerst mensen.
Laat het nou net zijn dat Tweede Kerstdag op een maandag valt. Alsof toeval niet bestaat. Dit heeft een betekenis. Ik mag dus een Maffe Maandag op Tweede Kerstdag schrijven. Op mijn vrije dag. Maar goed, je kunt niet alles hebben. Ik doe dit tevens met plezier, dus zo erg is het ook weer niet. Inderdaad, op Tweede Kerstdag doe je alles met plezier.
Zoals prijzen weggeven. Prijzen mensen, prijzen! Ik had inderdaad vorige week iets weg te geven. Het oh zo toffe en nieuwe Top Spin 2 voor de Xbox 360, jazeker. Nou, ondanks het niet zo hoge aantal inzendingen heb ik toch een winnaar en dat is Jantina Vaandrager! Jazeker, gefeliciteerd. Je kunt deze week een heel leuk Top Spin 2 exemplaar in je brievenbus verwachten. Het liefst voor nieuwjaar, want dan kun je het spel tijdens Oudejaarsdag spelen en dat is gewoon bijzonder leuk.
Maar goed, het is tijd voor iets mafs. Iets leuks. Iets tofs. En ja, het is dus kerst. Waar denken we dan aan? Inderdaad, kerst. Deze Maffe Maandag bestaat voor vijftig procent uit kerst, aangezien ik ook moet denken aan de atheïsten hier op XGN. Die vinden kerst niet zo leuk. Die vinden het te christelijk. Daarom is de eerste bijdrage aan deze Maffe Maandag iets wat niets met kerst te maken heeft.
Gewoon keiharde dubstep, joh. Het is tijd voor dubstep, omdat het kan. Lekkere Mario Kart dubstep. Gewoon, omdat het lekker is. Dit heeft echter uitleg nodig, vermoed ik. Nou, Nintendo heeft namelijk de Nintendo 24-Hour Film Challenge georganiseerd. Een wedstrijd waar je in 24 uur een filmpje moet maken met daarin iets wat met een Nintendo game te maken heeft. Op dit kanaal kun je verschillende inzendingen vinden, maar ik heb er alvast één persoonlijke favoriete. Kijk eens hieronder.
Portal kerstboom!
Jazeker, tijd voor kerst! Echte kerst! Lekker kerst met je ballen. Kerstballen. Ja. Heerlijk. Omdat het dus Tweede Kerstdag is heb ik besloten om iets met kerst te gaan doen. Hebben jullie eigenlijk iets leuks gedaan met kerst? Een keertje niet gegourmet, maar gewoon gevist op de plaatselijk meer? Of heb je je Kerstboom op een hele aparte manier versierd? Vertel het mij.
Of heb je het zoals deze held gedaan? Dan ben je, inderdaad, een held. Dan wil ik je omhelzen. Kussen, ondanks dat ik monogaam ben. Dan heb je het gemaakt. Echt. Het zit namelijk zo: Ryan Kelly, een doodnormale jongen uit de Verenigde Staten, heeft zijn Kerstboom op een wel hele aparte manier versierd. Op een Portal manier. En het ziet er super uit. Ongelofelijk tof. Kijk eens hieronder.