Maffe Maandag - Halo 5 en grappigheden in Far Cry 3

Article
maandag, 24 december 2012 om 19:00
xgn google image
Ho ho ho! De dag voor kerst. Een betere dag kun je niet hebben. Want ja, nu is iedereen óf in de stress óf in een hele vrolijke bui. In beiden gevallen zul je de komst van de Maffe Maandag op deze prachtige 24 december wel beamen. En of dat terecht is!
Wat is het overigens warm zeg! In Frankrijk ging men nog naar het strand om te zonnen, en in München blijkt het ook rond de twintig graden te zijn. Hier in Nederland kunnen we aan niets merken dat het een koude kerst wordt, terwijl in Moskou en omstreken de temperaturen rond de min twintig zitten. En ja, in Engeland hebben ze dan weer last van teveel regen.
Conclusie? Het is gek weer. Heel gek weer. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd hoe het weer morgen en overmorgen zal zijn. Wat gaan jullie eigenlijk doen? Ik ga ten eerste met Eerste Kerstdag lekker gourmetten – oh zo Hollands, en oh zo lekker – met mijn familie, om dan vervolgens met Tweede Kerstdag richting schoonfamilie te gaan. Lekker burgerlijk. Heerlijk is dat.
Maar ja, om goed gehumeurd de kerstdagen in te gaan moet je wel iets leuks hebben gezien. Daarom heb ik ook wat voor jullie. Ten eerste Halo 5. Het spel? Voor de Xbox 720? Nee, helaas niet. Maar misschien wel onze grote droom en hopelijk binnenkort ook nog eens realiteit. Het is immers zeker dat Halo 5 in de maak is voor de volgende generatie Xbox, dus waarom niet?
Daarom dit filmpje. Een voorproefje. De making of is overigens ook te vinden, dus mocht je je afvragen hoe het onderstaande filmpje is gemaakt dan kun je ook nog eens tien minuten met een ongelofelijke open mond – die aan het kwijlen is, ongetwijfeld – gaan kijken. Kijk eens aan. Bekijk het hieronder!
Goed, dan even iets wat heel erg met games te maken heeft. Geen leuk cadeautje voor je vriendin, geen grappig kunstwerk, geen origineel filmpje, nee, dat helemaal niet. Het gaat gewoon om de leukigheden van Far Cry 3. Eén van de beste spellen van het jaar wellicht, daarover valt nog vaak te discussiëren.
Maar goed, laten we het gewoon hebben over Far Cry 3. Het is gewoon een ontzettend leuk spel, en daarom heb ik dan ook een filmpje gevonden met de allerleukste gekkigheden van Far Cry 3. Vooral haaien zijn in dit filmpje de lul, aangezien ze de raarste dingen ooit doen.
Bekijk het hieronder maar. Volgens mij moet ik er niet teveel woorden aan besteden. Wat ik wel nog meer kan zeggen, is dat ik jullie nog een hele fijne kerst wens en daarbij ook nog eens gelukkig nieuwjaar. Nou!

Populair Nieuws