Maffe Maandag - Grappige cosplay en een vriendin voor Japanse gamers

Article
maandag, 12 november 2012 om 18:30
xgn google image
Ik ben weer terug! Terug van de Verenigde Staten. Terug van het land van dé droom. De Amerikaanse droom. Ik heb echt de meest leerzame twee weken van mijn leven beleefd. De mooiste ervaring van mijn bestaan. Serieus. Mooie anekdotes, mooie dingen meegemaakt. En gelijk mag ik met een jetlag de Maffe Maandag schrijven. Voor mijn gevoel is het nu vroeg in het ochtend, terwijl het voor jullie al het eind van de middag of begin van de avond is.
Enfin, ik heb twee mooie weken meegemaakt. Van de orkaan Sandy tot aan de winst van Obama bij de Amerikaanse verkiezingen. Het moment dat ik voor het Witte Huis stond toen Obama won, was onbeschrijfelijk. Feestvierende mensen, alsof Nederland het wereldkampioenschap voetbal gewonnen had. En dat is niet overdreven. ‘Four more years’ werd er gezongen. Mooi was het.
En ja, die orkaan. Het was bijzonder. Bijzonder in de zin van dat heel Nederland deze vol zenuwen volgde, inclusief mijn ongeruste ouders en mijn bezorgde vriendin, en dat terwijl ik met mijn groep gewoon heel rustig in New York verbleef. Maar ja, het werd wel heftig. Het moment dat ik op de pier aan de rivier de Hudson stond was best een angstige belevenis. Maar goed, ik heb het overleefd.
Natuurlijk heb ik nog meer mooie dingen beleefd, maar daar schrijf ik nog wel een keer een boek over. Het is tijd voor de Maffe Maandag! Maffe dingen, zoals jullie die gewend zijn. Zo heeft collega Maikel me al gelukkig geholpen met een heel leuk filmpje. En ik heb dan weer de tweede bijdrage zelf gedaan. Helemaal zelf! Zonder handen! Dat laatste moet je figuurlijk nemen.
Onze Maikel heeft namelijk keihard gelachen op de redactie. Hij zag iets van 26 seconden lang, en lag in een deuk. Dat kan. Toen hij eenmaal aan mij dat filmpje liet zien, moest ik ook lachen. Ha, dat is grappig. Daarom deel ik het graag met jullie. Ik beschrijf het niet, want de titel zegt wellicht al genoeg.
Echte vriendin voor Japanse nerds
Kijk, dat bovenstaande is de hoop van het leven. De echte hoop. Want ja, de Japanse gamers hebben nooit tijd gehad voor een vriendin. En als ze een vriendin hebben, is het een virtuele. Eentje die je gewoon kunt commanderen. En dat is niet fijn. Je wil wel eens iets met tegenzin doen – en als het helemaal klikt met je vriendin doen jullie altijd iets samen wat altijd zo fijn is.
Daarom brengt de nieuwe service Moé Date een nieuw interpretatie aan het hebben van een vriendin voor Japanse nerds. Tegen een prijs van 133 euro kun je voor drie uur een vriendin hebben, en voor vijf uurtjes betaal je 193 euro. Waarom niet? Inderdaad. Gewoon doen!
Seks is niet inbegrepen. Moé Date wil ons op het hart drukken dat het daar absoluut niet om gaat. Het gaat puur om het hebben van een vriendin, waarmee je alles kunt delen. Lekker wandelen, bowlen, scrabbelen, ga zo maar door. Aan de man de taak om zelf zijn date in te plannen, zolang het maar niets te maken heeft met het gaan naar een hotel of iets dergelijks. Aardig is dat.

Populair Nieuws

Laatste Reacties