Maffe Maandag - Duke Nukem in Minecraft en heel veel toffe guns

Article
maandag, 16 januari 2012 om 16:30
xgn google image
Het is vandaag Blue Monday! De blauwe maandag. Tsjonge. Vorig jaar opende ik ook al een Maffe Maandag toen het Blue Monday was. Nou, ik heb die dag veel mensen alsnog blij gemaakt. Het schijnt namelijk dat Blue Monday de meest deprimerende dag van het jaar is. Dat komt mede door het feit dat het allang 1 januari is geweest, en dat de voornemens die men heeft gedaan toch niet echt zo heel goed voor hen uitkomen. Oftewel: gefaal met voornemens leidt tot grote teleurstellingen.
Maar daar moeten jullie niet aan denken, lieve schatten van mij. Kom op, het leven is te mooi voor dat. En fuck voornemens. Voornemens kun je ook op je verjaardag doen, of gewoon voor volgende week. Denk maar eens na: vanaf 1 januari stoppen met roken is in feite toch hetzelfde als op 18 juni stoppen met roken? Het zijn andere dagen, maar dat je stopt met roken is toch het enige dat telt? Nou dan. Laat die timing maar lekker zitten.
Mocht je echter toch nog een beetje teleurgesteld zijn, ik snap het wel. Je wil het nieuwe jaar goed beginnen en als dat niet echt lukt, dan is het gewoon jammer. Dat is net als dat je je sigaret wil aftikken in de asbak maar dat per ongeluk in je biertje doet. Dat is gewoon jammer. Ik begrijp het. Kom, ouwe reus. Laat me je aaien over je bolletje. Dat doe ik met gevoel. Heerlijk gevoel. Mijn warme lichaam warmt je tevens op. Het komt allemaal goed.
Ik weet dat dat niet genoeg is. Het is tenslotte een Maffe Maandag. Daarom de aandacht voor het volgende. Duke Nukem gaat je blij maken. Ongelofelijk blij zelfs. Duke Nukem is gewoon een stoere gozer. Dat blijft hij. Ondanks alles. Ik bedoel, kom op. Hij heeft ons beter laten voelen. Ooit. Door zijn stoere uitstraling. Door zijn stoerheid. Door zijn omgang met vrouwen. Hij heeft ons heel wat geleerd.
Daarom even een ode aan Duke Nukem in niets anders dan Minecraft. Een betere combinatie bestaat niet. Duke Nukem in een paardrijspel is namelijk geen goede combinatie. Duke Nukem en Minecraft, dat is pas echte liefde. Liefde op het eerste gezicht. Je ziet het in het onderstaande filmpje. Daar zie je hoe Duke Nukem een dag in de wereld van Minecraft doorbrengt. Met gevoel. Met flair. Met stoerheid.
Allemaal toffe wapens
Derps, jullie kennen vast wel de website 9gag. Voor mij de oorzaak van het uitstellen van mijn werk, mijn opdrachten en mijn studeeruren. De beste website op het gebied van ‘mijn ex heeft het uitgemaakt en nu zit ik hier forever alone thuis en ik weet niet wat ik moet doen’-situaties. Het heeft mijn leven gered. Nou ja, niet echt natuurlijk, maar je begrijpt wat ik bedoel.
En dus ja, iedere dag kijk ik weer eens op 9gag. Kijken of er iets grappigs is. Op het gebied van games en Maffe Maandag waardige dingen is er weinig te vinden, maar dit keer heb ik wel iets gevonden. Het betreft een verzameling wapens van allerlei games. Niet zomaar een verzameling, maar een hele toffe zelf gecreëerde verzameling van een jongen die Harrison Krix heet. Wat een held is hij toch.
Kijk maar eens naar het onderstaande en denk na: kan ik dit nadoen? Het antwoord is een keiharde nee. Keihard nee. Dit kun je niet nadoen. God is toch ook de enige die de aarde heeft geschept? Nou dan. Harrison Krix is dus de enige die wapens uit toffe games namaakt. Punt uit.