Maffe Maandag - 2-jarig kindje schiet iedereen overhoop en boze gamer

Article
maandag, 12 maart 2012 om 18:00
xgn google image
God, het is alweer maandag. De week gaat echt snel. Bijzonder snel zelfs. Maar dat is niet erg, want ik vind het helemaal geen probleem dat het zo snel maandag wordt. Des te dichterbij we mijn verjaardag komen. Volgende week ben ik namelijk jarig! Je kunt dus stellen dat dit mijn laatste Maffe Maandag als tiener is. Volgende week ben ik een tig’er. Ik voel me nu al oud.
Maar daar gaan we het deze Maffe Maandag niet over hebben. Welnee, joh. Gewoon weer de oude vertrouwde inhoud. Weer twee nieuwe bijdragen, die je een glimlacht op het gezicht zullen bezorgen. Altijd fijn, op zo’n maandag. Het is al een fijne maandag, want het koude weer zit erop. Gisteren, zondag, kwam het bewijs dat het inderdaad mooi weer werd: zon!
Wat een geluksmomentje was dat. Maar toch is dat niet de ultieme reden om voor de rest van de week buiten te zitten omdat de zon schijnt; misschien zijn er betere redenen om binnen te zitten. Wat dacht je van het trainen van je first-person shooter skills in Call of Duty? Inderdaad, misschien zijn ze toe aan verbetering.
Vooral als je ziet hoe een jochie van twee jaar even in iedereen overhoopt schiet in het Chinese spel Mercenary Force Cooperation. Oké, het ziet er misschien niet heel professioneel uit (hij gaat vaker dood dan dat hij iemand vermoord), maar hij kan er wel wat van voor een 2-jarige. Kijk eens hieronder, en geniet. En bewonder. Lach.
Gebande PS3-speler is boos
Het is altijd zo leuk hè, die mensen die geband worden en dan vervolgens een YouTube filmpje plaatsen waarin ze uitleggen waarom het onterecht is dat ze geband zijn. Heerlijk is dat. Ik kan er uren naar kijken. Vooral op het moment dat ik me depressief (niet serieus, maar je begrijpt wat ik bedoel) voel. Dat je even nergens zin in heeft. Dat je jezelf toch niet zo geweldig vindt.
Maar dan komt het moment dat je filmpjes gaat kijken van mensen die helemaal boos worden van het feit dat ze geband zijn. Hemeltje, wat is dat toch geweldig. Het volgende filmpje laat zien waarom je leven geweldig is. Waarom je van het leven moet gaan houden, waarom je je moeder een bosje bloemen moet bezorgen.
In dit geval gaat het om een PlayStation 3 eigenaar die geband is op de servers van Call of Duty. Geheel onterecht volgens hem, want hij denkt dat mensen hem enkel hebben gerapporteerd aan Infinity Ward omdat hij zo goed is. Daarom maakt hij een video en doet ‘ie een plastic tas om hem heen, om zo te laten zien hoe boos hij is.
Ik weet niet of dat de juiste manier is om je boosheid te uiten, door een plastic tas om je heen te doen. Maar goed, misschien is dat écht de beste manier. Moet ik misschien ook wel eens doen, als ik ruzie met mijn vriendin krijg. Misschien win ik die ruzie dan ooit. Wie weet.

Populair Nieuws