Luxe Sinterklaas gadget cadeaus voor haar in 2018 - verwen haar eens!

  December is weer onderweg en dus binnenkort ook alle bezorgers. Het is ieder jaar weer een uitdaging om met een leuk cadeau aan te komen, daarom helpen wij jullie een handje. Dit zijn de luxe Sinterklaas gadget cadeaus die je voor haar kunt halen in 2018.

  thumbsUp

  ThumpsUp muziek slaapmasker

  Sommige mensen willen het liefst helemaal geen prikkels van buitenaf binnenkrijgen als zij gaan slapen. Hiervoor bestaan slaapmaskers en oordoppen, maar deze uitvinding gaat een stapje verder. Je kunt namelijk muziek luisteren met dit slaapmasker. Dit is een van de ideale luxe sinterklaas gadget cadeaus voor haar!

  Geen enkele zonnestraal zal jouw oogleden bereiken door het grijze masker. Ook zal je geen last hebben van een snurkende partner of schreeuwende kinderen op straat. Alleen maar lekker donker en je favoriete muziek. Iedereen kan met dit masker luisteren naar zijn of haar muziek, omdat het masker verstelbaar is en dus altijd op je oren zal vallen. Het ThumpsUp muziek slaapmasker van 39,95 euro is te koop bij ditverzinjeniet.nl.

  Kikkerland Design

  Rainbowmaker met Swarovski

  Voor haar kleurrijke persoonlijkheid is dit een toepasselijk cadeau. Met deze gadget kun je namelijk elke kamer omtoveren tot een regenboog. De Rainbowmaker met Swarovski maakt van jouw kamer naar keuze een regenboog-disco. Je hoeft de gadget alleen maar op het raam te plakken en dan doet het apparaat de rest.

  De Swarovski kristallen zullen draaien zodra de zon erop schijnt door het mechanisme van het apparaat. Deze functioneert namelijk op zonne-energie. Wanneer de kristallen draaien, vormen er mini-regenbogen die door de kamer dansen. Volgens de Feng Shui-leer zal deze gadget ook nog eens goede Chi in je huis moeten brengen. De Rainbowmaker met Swarovski van 39,99 euro kun je in huis halen via megagadgets.nl. Deze vrolijke gadget is een van de leuke luxe sinterklaas gadget cadeaus voor haar.

  Straight Wizard

  Heated Hair Straightening Brush

  Veel vrouwen willen graag hun haar kunnen stijlen, maar een stijltang is niet heel goed voor de gezondheid van het haar. De makers van deze borstel hebben daar een oplossing voor bedacht, namelijk verwarmde keramische haren die zullen voorkomen dat er schade door hitte wordt veroorzaakt.

  Met deze gadget kun je je haar stijlen door er alleen maar een borstel doorheen te halen. Hierdoor heb je geen last van klitten en krijg je meer volume in je haar. Laat je haar glanzen met de Heated Hair Straightening Brush. De borstel kan 230 graden verdragen en komt met een hittebestendige reistas. De Heated Hair Straightening Brush van 34,05 euro is te koop bij Qwerkity.com. Dit is een van de luxe sinterklaas gadget cadeaus voor haar waar zij echt iets aan heeft.

  Edelholz

  Wijnfles Puzzel

  Dit cadeau is ook redelijk in je eigen voordeel als je het voor een vrouw koopt. Tenzij je haar heel graag dronken ziet, is het nog vermakelijker om te zien hoe ze moeite heeft om hem open te krijgen. Deze gadget is bruikbaar voor iedere standaard wijnfles. De maximum hoogte is 31 centimeter, de maximale flesronding 8,3 centimeter en de maximale dopronding is 3,5 centimeter.

  Er kan pas gedronken worden wanneer de ontvanger de puzzel heeft opgelost, tot die tijd zullen de glazen niet gevuld worden met de gevangen fles wijn. De puzzel is een onbeperkt aantal keren bruikbaar, dus de volgende keer zou jij de cadeau-gever terug kunnen pakken of een heel nieuw persoon uit kunnen dagen. Voor de grapjassen onder ons; de Wijnfles Puzzel van 22,95 euro is te koop bij coolgift.com en is een van de grappige luxe sinterklaas gadget cadeaus voor haar.

  kSafe

  Kitchen Safe

  Roept zij al veel te lang dat ze moet diëten maar lukt dit niet? Of is zij het zat dat iemand altijd haar koekjes opeet? Geef haar de oplossing, namelijk de Kitchen Safe. Deze gadget zorgt ervoor dat er niemand aan de inhoud van de doos komt voordat de ingestelde tijd om is. Dit kan variëren tussen een minuut en tien dagen.

  De Kitchen Safe is beschikbaar in het wit en transparant, voor mensen die niet helemaal gek zullen worden bij het aanzicht van koekjes die ze niet kunnen pakken. De Kitchen Safe is perfect voor mensen die minder willen snoepen, maar het nog wel in huis willen hebben. De Kitchen Safe van 49,95 euro bij coolgift.com en is een van de handige luxe sinterklaas gadget cadeaus voor haar.

  Emero

  Waffle Bowl Maker

  We hebben allemaal wel eens gehoord van een wafelijzer, maar is het niet handiger als we onze vullingen in de wafel kunnen leggen in plaats van erop? Dat kan namelijk! Met de Waffle Bowl Maker maak je je eigen eetbare bakjes van zachte wafels.

  Deze gadget heeft een baktijd van drie minuten, waarna je je eetbare goud kunt vullen met bijvoorbeeld ijs of fruit. Je kunt lekker het ijs opeten en vervolgens ook het bakje, dit scheelt ook nog eens afwas. Niemand houdt van afwas en het wafelijzer is makkelijk schoon te maken dankzij de anti-aanbaklaag. De Waffle Bowl Maker van 42,95 euro is te koop bij coolgift.com.

  HOUSE OF DISASTER

  Dino Lamps

  Dinosaurussen zijn misschien wel uitgestorven, maar in onze fantasie niet. Ze zijn best wel cool. Deze prehistorische lampen komen in drie verschillende vormen/kleuren, namelijk de Tyrannosaurus Rex (oranje), de Triceratops (wit) of de Diplodocus (blauw). Dit zijn ingrediënten voor een van de luxe sinterklaas gadget cadeaus voor haar!

  Deze dinosaurussen zijn gevormd in een origami-stijl en zijn aan te sluiten met een zwart snoer en een stekker. Dit is een leuke gadget voor liefhebbers van Jurassic Park of mensen die heel veel van dinosaurussen houden. De ingebouwde LED is daarbij erg duurzaam, dus je draagt ook nog eens bij aan het zorgen voor niet nog meer dieren die uitgestorven raken. De Dino Lamps van 42,95 euro zijn te koop bij coolgift.com.

  Clocky

  Clocky, de weglopende wekker

  Deze weglopende wekker zorgt voor genoeg ochtendgymnastiek. Als er iemand er last van heeft moeilijk uit bed te kunnen komen, is deze wekker ideaal. Je ontvanger zal namelijk wel haar bed uit moeten komen om hem uit te zetten en niemand houdt van het geluid van een wekker.

  Clocky ziet er ook nog eens redelijk schattig uit, dus misschien weerhoudt dat je ontvanger ervan om het arme apparaat stuk te slaan. De weglopende wekker zal namelijk van het nachtkastje afspringen en wild in de rondte bewegen en daarbij ook niet stoppen met piepen. De wekker is in verschillende kleuren beschikbaar, dus misschien komt het nog goed als je de lievelingskleur van de ontvanger uitkiest. Clocky de weglopende wekker kost 44,90 euro bij cadeautjes.nl.

  LOOOQS

  LOOOQS Elektrische cocktailmixer

  Er zijn veel verschillende cocktails om te maken, maar voor de meeste drankjes moet je shaken en als je dat een heel feest lang moet doen krijg je een lamme arm. De oplossing hiervoor is de LOOOQS Elektrische cocktailmixer. Deze maakt een cocktail als je op een knop drukt in plaats van dat je alles met de hand moet schudden. Hierdoor kun je shaken op de dansvloer in plaats van met een paar bekers.

  De drankjes kunnen ook vanuit de mixer worden geschonken. Hierdoor vloeit de drank als water uit de kraan, precies wat iemand wil op een feest. De mixer heeft een inhoud van 500 milliliter, gelukkig dus dat er makkelijk weer cocktails bijgemaakt kunnen worden. De LOOOQS Elektrische cocktailmixer kost 29,95 euro bij gadgethouse.nl.

  United Entertainment

  Popcorn Maker

  Haal het ultieme kermis- of bioscoopgevoel in huis met de Popcorn Maker. Dit is een grappige, gezondere optie voor popcorn-liefhebbers. De popcorn wordt namelijk gemaakt met hete lucht, in plaats van dat de popcorn met behulp van olie wordt bereid.

  Deze gadget kan door zijn handige formaat op veel plekken gebruikt worden. Op het bureau als je aan het werk bent, in de keuken of in de woonkamer, alles kan! Dit zijn ingrediënten voor een praktisch, leuk Sinterklaascadeau waar je haar echt mee kunt verrassen. Je kunt de Popcorn Maker kopen voor 37,50 euro bij bol.com.

  Luxe Sinterklaas gadget cadeaus voor haar in 2018

  Met deze tien toffe gagdets hebben jullie hopelijk wat inspiratie op kunnen doen om luxe Sinterklaas gadget cadeaus te halen voor haar in 2018. Wij hebben ook een artikel geschreven over 10 toffe gadgets die je voor minder dan 50 euro in huis kunt halen. Als je haar cadeau hier niet hebt kunnen vinden, staat deze daar misschien wel tussen. Ook nog op zoek naar een cadeau voor de heren? Dan hebben wij ook een artikel geschreven over tech gadgets voor hem.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.