Leuke dobbelcadeaus met gadgets - de tips voor de feestdagen

Article
zondag, 04 november 2018 om 12:28
toffe gadgets als dobbelcadeaus de tips voor sinterklaas 140722 1
De tijd van kerstverlichting, gezelligheid, veel eten en in veel gezinnen ook spelletjes. Jazeker, december staat weer om de hoek en dobbelen is bij veel mensen een traditie. Toch is het elk jaar weer een uitdaging om zoveel mogelijk goedkope prullaria in te slaan dat ook nog leuk of grappig is. Dit zijn een paar leuke dobbelcadeaus voor de feestdagen.

Pincet met LED licht

Epileren is van zichzelf al een nare klus, maar als je hier alleen ‘s ochtends tijd voor hebt en je in het donker staat wordt het nog lastiger. Leg tijdens het dobbelen de oplossing op tafel, namelijk het pincet met LED licht! Dit pincet is voorzien van een ingebouwd lampje waardoor je een stuk makkelijker kunt zien welke haren je er uit moet trekken.
Het is geen duur cadeautje, dus mocht je er zelf toch ook heel graag een hebben zonder kans te lopen dat iemand anders hem wint, kun je er gewoon twee bestellen! Maak het jezelf of een van je tegenspelers een stuk makkelijker om te epileren met een beter resultaat dan normaal. De pincet met LED licht kost maar 3,95 euro bij Ultragadgets.nl en is leuk als een van de leuke dobbelcadeaus die je op de stapel kunt leggen.
140723

Swing Bureauklok

Nog een handig hebbeding dat je waarschijnlijk nooit zult kopen, maar gemakkelijk op de stapel kunt leggen. Een gezellige, kleine bureauklok met een ronddraaiende driehoek aan de zijkant. Deze aparte klok kan iemand aan de tijd herinneren als hij of zij bijvoorbeeld aan het werk is.
De klok geeft de tijd, de datum en de temperatuur aan. Daarbij heeft de klok ook nog een alarmfunctie, dus hij kan ook als wekker worden gebruikt. Voor de luie mensen onder ons, de Swing Bureauklok wordt ingepakt geleverd. Over het inpakken hoef je je dus geen zorgen te maken! Voor slechts 2,50 euro kun je de Swing Bureauklok van Ultragadgets.nl op de stapel leggen.
140724

Alcoholtester sleutelhanger en ledlicht

Deze sleutelhanger heeft een bijzondere functie voor iedereen die ‘s avonds nog graag een borrel drinkt, ondanks dat hij of zij met de auto is. Deze sleutelhanger is namelijk een alcoholtester die aangeeft of je mag rijden of niet. Mocht je zo iemand in je familie of vriendenkring hebben, dan is dit het cadeautje waarmee je de hint kunt geven.
De alcoholtester geeft groen licht als je minder dan 0,2% promille alcohol in je bloed hebt, oranje bij 0,2% tot 0,5% en vanaf 0,5% geeft hij rood aan. Aan de gekleurde lampjes is duidelijk en snel te zien hoeveel promille er zich in de uitgeademde lucht bevindt. Deze grappige en handige gadget van Ultragadgets.nl kun je in huis halen voor 4,50 euro.
140725

Mini hand ventilator

Zit er een echt heethoofd in jouw familie of vriendenkring? Leg de oplossing op de stapel met dit cadeau: een kleine ventilator in de vorm van een mannetje. Alhoewel ventilators meestal geen vereiste zijn in de winterperiode, kan iemand nog wel witheet zijn van woede omdat ze niet het cadeau hebben gewonnen dat hij of zij wilde.
Het ventilator-mannetje is makkelijk vast te houden en kan in de kleuren groen, rood, blauw en oranje worden geleverd. “Ga jij maar even afkoelen” was nog nooit zo letterlijk tijdens een spel. Deze coole gadget kost bij Ultragadgets.nl maar 2,50 euro en is een van de leuke dobbelcadeaus die je op de stapel kunt leggen.
140726 1

Fietsventiel licht met LED-verlichting

Voor het geval je iemand kent die nooit licht op zijn of haar fiets heeft, dit is het cadeau om op de stapel te leggen. Het is dan nog steeds verplicht om een voor en achterlicht te hebben, dus de boetes zullen zij er niet mee ontwijken, maar ze vallen in ieder geval wel op!
Niet alleen is het goed voor de veiligheid, het ziet er ook nog eens kleurrijk en gezellig uit. Het fietsverntiel met LED-verlichting is eenvoudig vast te maken aan je ventiel, met een handomdraai zit het Fietsventiel licht met LED-verlichting vast. Dit werkt niet alleen op fietsen, maar ook op motoren en zelfs auto’s. Deze hippe verlichting van MyXLShop.nl ligt al op de stapel voor 2,29 euro en is een van de leuke dobbelcadeaus voor de feestdagen van 2018.

Leuke dobbelcadeaus

Er zijn dus genoeg leuke dobbelcadeaus te vinden op het internet. Mocht je fan zijn van goedkope en toffe gadgets, wij hebben een lijst gemaakt van 10 toffe gadgets die je voor minder dan €50,- in huis kunt halen. Verder nog op zoek naar toffe gadgets als cadeaus? Wij hebben ook artikelen over Sinterklaascadeaus voor hem en Sinterklaascadeaus voor haar.