LittleBigPlanet 3 mini-website gelanceerd op XGN!

Article
dinsdag, 04 november 2014 om 13:29
xgn google image
Kijk jij uit naar LittleBigPlanet 3 en wil je hier niks over missen? Dan zit je bij ons goed! Er is namelijk een speciale XGN mini-website gelanceerd die in het teken staat van deze aankomende platformer uit Sony's stal!
Klik je op dat LittleBigPlanet 3-plaatje (Sackboy) naast de zoekbalk bovenin XGN, dan beland je op de LittleBigPlanet 3 mini-website. Of surf direct in je browser naar xgn.nl/lbp3. Dit is dé plek om al het nieuws en leuke artikelen rondom LBP3 te vinden. Beschouw het als je main hub, met nieuwtjes, video's, specials, je zult er alles vinden de komende maanden. Zo hoef je dus niks meer te missen over deze PlayStation-exclusive die op 26 november in de winkels ligt voor PlayStation 3 en PlayStation 4.

LittleBigPlanet 3 met miljoenen levels

Sony heeft kortgeleden een bèta gehouden voor LittleBigPlanet 3, waarin spelers alvast aan de slag konden met het maken van hun eigen levels. Dit is dan ook gretig gedaan en dus kiest Sony de tien beste uit die uiteindelijk in de volledige game zullen verschijnen.
Ook zullen alle bestaande levels die in de afgelopen twee delen zijn gemaakt speelbaar zijn in dit derde deel. De DLC van de vorige delen is ook beschikbaar voor deze aankomende titel.