Let's Play: Felix the Reaper - Door Endboss Reviews

  Jullie kennen Endboss Reviews natuurlijk al van het Nieuwsalarm hier op XGN.nl. Maar hij is nu terug met een nieuwe rubriek: Let's Play. Daarin gaat hij aan de slag met nieuwe games en geeft hij zijn ongezouten mening. Check snel de eerste aflevering over Felix the Reaper.

  In deze gloednieuwe Let's Play gaat Endboss aan de slag met een game die recent is uitgekomen. Hij laat daarin gameplay zien van de besproken titel, bespreekt wat voor game het is en aan het einde schroomt hij natuurlijk niet om zijn mening te delen over de titel. Inclusief een handig overzicht van de plus- en minpunten van de game.

  De titel die de primeur krijgt in de nieuwe rubriek is de puzzelgame Felix the Reaper. In deze puzzelgame kruip je in de huid van Felix, die werkt op het Ministry of Death. Hij wil dolgraag de knappe Betty charmeren, die werkt op het Ministry of Life. Hij neemt om die reden een baantje aan als Reaper om haar te imponeren, waarna het zijn taak is om ervoor te zorgen dat mensen sterven wanneer hun tijd erop zit. Hoe dat te werkt gaat legt Endboss Reviews je haarfijn uit in onderstaande video.

  Felix the Reaper

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.