Koningsdag spellen - 5 games die Koning Alexander moet spelen

Article
maandag, 27 april 2015 om 14:00
xgn google image
De koning is vandaag jarig en wij hebben de 5 perfecte koningsdag spellen voor hem op een rijtje gezet. Handig voor Koningin Maxima, Amalia, Alexia of Ariane voor als ze geen cadeau weten te geven! Check hier 5 koningsdag spellen. Let wel: lees alles met één dikke knipoog, want natuurlijk kletst XGN hier uit de nek!
Als koning van ons landje heeft Willem-Alexander het druk genoeg. En zo ook zijn vrouw en kinderen, maar als goede Nederlanders hebben wij een lijst gemaakt met 5 koningsdag spellen voor de koning die elke Nederlander aan de koning kan schenken. Daarnaast kan de koning de koningsdag spellen natuurlijk altijd ruilen met één van zijn koningsmaatjes!

Tropico 5

Haemimont Games heeft Tropico 5 ontwikkeld zodat Willem Alexander vanaf zijn PlayStation 4 kan oefenen om het land te regeren. De simulatiegame ondersteunt nu multiplayer dus de koning kan samen met Queen Elizabeth of Obama spelen. Iedereen creëert een eigen stad op hetzelfde eiland en werkt zo samen om de vijand zoals Poetin te verslaan.
Heb jij zin om een spel samen te spelen met Willem Alexander? Voeg dan zijn PS4 nickname toe: OrangeWimpie. Obama zijn nickname is YesIcan0BAMAyourmum en die van Queen Elizabeth is Lond0nBr!dge7269. Wij wensen jullie natuurlijk veel game plezier toe met dit koningsdag spel!
70655

Mario & Sonic op de Olympische Spelen

Koning Alexander houdt wel van een spelletje en daarmee ook van sport. In 1986 reed hij onder de schuilnaam W A van Buren de Elfstedentocht en in zijn vrije tijd doet hij graag aan bowlen met zijn kinderen. Mario & Sonic at the Olympic Games kan dus nooit kwaad. Willem zijn favoriete karakter is Eggman en die maakt lange uurtjes in de avond om zijn vleugelslag op de 100 meter te perfectioneren.
70656

Call of Duty Black Ops 3

De game is nog niet uit maar we weten dat de koning geen genoeg kan krijgen van spannende first-person actie shooters. Toen Willem Alexander op 30 april 2013 koning werd moest hij zijn militaire taken neerleggen, de grondwet verbiedt namelijk dat militairen deel uitmaken van de regering. De koning is natuurlijk het hoofd van de regering en mist nu alle actie uit zijn geheime soldaten leventje. In Black Ops 3 kan de koning zombies slachten en een spectaculair nieuwe campagin verhaal verwachten!
70657

Game of Thrones Episode 3 The Sword in The Darkness

Game of Thrones is natuurlijk het perfecte koningsdag spel, de koning zit elke maandag klaar om de nieuwste aflevering thuis te streamen. Uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat de koning aan het sparen is om Game of Thrones Episode 3 van Telltale games te kopen. Een slachtpartij hier, draken, koningen, koningen en middeleeuwse seks daar. De koning kan er geen genoeg van krijgen en de game doet hem denken aan de mooie verhalen van zijn opa en oma, dat waren pas tijden!
70658

Overlord

Voor Overlord moet de koning alleen zijn Xbox 360 even afstoffen. Maar de koning kan natuurlijk geen nee zeggen tegen een game die op Nederlandse bodem gemaakt is. In Overlord speelt de koning samen met zijn minions om de moordenaars van de vorige Overlord te slachten. Zou toch wat zijn, dat de koning net als Overlord wraak neemt op gebeurtenissen in de geschieden die met zijn familie te maken hebben!
Welke koningsdag spellen zouden jullie de koning willen schenken? Of verkopen jullie liever jullie oude games op straat? laat het ons weten in een reactie onder dit artikel!

Populair Nieuws

Laatste Reacties