Kingdom Hearts 3 Event Foto's - Prachtige trip naar Los Angeles!

  Vorige week reisden we af naar Los Angeles voor het Kingdom Hearts Premiere Event. Hier mochten wij alvast aan de slag met de demo van Kingdom Hearts 3. Natuurlijk maakten we in Los Angeles ook meer dan genoeg foto's. Dit is hoe ons reisje door The City of Angels er ongeveer uitzag.

  Inmiddels zijn we alweer een paar dagen terug in Nederland, maar we zijn nog enorm aan het nagenieten van onze bijzondere perstrip naar Los Angeles. We kregen daar niet alleen de kans om als een van de eersten ter wereld de demo van Kingdom Hearts 3 te spelen, maar mochten bijvoorbeeld ook mee naar een zeer exclusieve rondleiding door de filmsstudio's van Disney. Hier zagen we prachtige gebouwen, standbeelden en straten die geheel in Disney-stijl gemaakt waren. Wat deze rondleiding nog veel bijzonderder maakt, is dat ze alleen aan genodigden worden gegeven.

  Ook hebben we tijdens deze driedaagse trip meer dan genoeg tijd gehad om de stad te verkennen. Zo gingen we onder andere op pad in Santa Monica, Hollywood en Burbank. We konden het niet laten om ook de meest toeristische plekken even te bezoeken. Zo zagen we bijvoorbeeld de Walk of Fame en het Hollywood Sign.

  Kingdom Hearts 3 Event - Interessante panels en genoeg tijd om te spelen

  Al die bezienswaardigheden zijn leuk, maar we kwamen hier natuurlijk voor Kingdom Hearts! Het Event was prachtig aangekleed. Overal waren posters en borden te vinden die ons in een ware Kingdom Hearts-sfeer wisten te brengen. Tijdens het event kregen we zelfs de kans om de karakteristieke Sea Salt Ice Cream te proeven.

  De belangrijkste gast op het event was niemand minder dan Tetsuya Nomura, de regisseur van de Kingdom Hearts-reeks. Hij vertelde onder andere over hoe Kingdom Hearts tot stand is gekomen en de gameplay van Kingdom Hearts. Andere gasten waren Tai Yasue (Kingdom Hearts), Jason Katz (Pixar) en Tasha Sounart (Pixar). Meer informatie over de het nieuwste deel van Kingdom Hearts vind je in onze preview!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.