Kingdom Hearts 2.8 details - Verwachtingen en informatie

Article
maandag, 21 december 2015 om 15:46
xgn google image
Kingdom Hearts fans hebben dit weekend weer mogen genieten van een nieuwe trailer waarin beelden te zien waren van Kingdom Hearts 3 en de aankomende game Kingdom Hearts 2.8. Omdat deze laatste titel iets minder bekend is hebben we hier alle Kingdom Hearts 2.8 details op een rijtje gezet!

Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD remaster

Kingdom Hearts 2.8 is weer een compleet nieuwe game in het Kingdom Hearts universum en bestaat zoals voorgangers 1.5 en 2.5 uit meerdere games. Dit is echter niet alleen oude content, want naast een remaster wordt er ook gloednieuwe content aan toegevoegd.
Als eerste bevat de game een remastered versie van Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD. Deze game kwam eerder in 2012 uit op de Nintendo 3DS en is een sequel van Kingdom Hearts 2 en Kingdom Hearts Coded. Het verhaal hier gaat over Sora en Riku die na het verslaan van Xehanort en zijn Heartless Ansem terug worden gestuurd naar de werelden die zich nu in een “slaap” staat bevinden. Ze moeten samen de werelden wakker maken door de zeven Keyholes of Sleep te ontgrendelen.
83686

Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage

Naast een remaster van deze game wordt ook een nieuwe speelbare episode toegevoegd gebaseerd op de Kingdom Hearts 3 engine genaamd Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage. Deze content speelt zich af na Birth by Sleep, maar dan vanuit het perspectief van karakter Aqua. Het verhaal begint na Dream Drop Distance, waar King Mickey enkele geheimen bekendmaakt waaronder informatie over de tijd die Aqua moest doorbrengen in The Realm of Darkness.
83687

Kingdom Hearts X Back Cover

Verder bevat Kingdom Hearts 2.8 ook nieuwe content genaamd Kingdom Hearts X Back Cover. Dit is een cinematic movie die gebruik maakt van de Kingdom Hearts 3 engine. Het verhaal gaat over de mysterieuze Foretellers tijdens de evenementen van Kingdom Hearts X. Deze content is vergelijkbaar met Kingdom Hearts 358/2 Days en Kingdom Hearts Re:coded in de 1.5 en 2.5 game.
Zo is in de nieuwe trailer al te zien dat het gaat om een verloren pagina in The Book of Prophecies van de Foretellers. Iemand heeft deze pagina gestolen en is daarbij de verrader van de groep. Wie dit is wordt natuurlijk niet gezegd in de trailer, want de spanning van de game moet wel hooggehouden worden.
83689

Verbeterde graphics en vechttechnieken

Kingdom Hearts 2.8 komt eerder uit dan het derde deel in de reeks en is daarbij ook de eerste Kingdom Hearts game die uitkomt op de PS4. Bij een nieuwe console horen dan ook betere graphics en vechttechnieken. Juist omdat de content in de nieuwe aankomende game gebruik maakt van de nieuwe engine van Kingdom Hearts 3 wordt verwacht dat het allemaal visueel een stuk opgekrikt wordt.
In de trailer die dit weekend uitkwam is dit zeker wel te zien, vooral met de remaster van Dream Drop Distance. Juist omdat deze game eerder uitkwam op de 3DS en omgezet moest worden voor een console versie met één scherm, ziet de game er haarscherp uit. De vechttechnieken die in de trailer te zien zijn hebben ook een duidelijke overeenkomst met de gameplay uit de trailer van Kingdom Hearts 3.
83690

Consoles en releasedatum

Kingdom Hearts 3 en 2.8 zijn allebei nog in ontwikkeling en Square Enix heeft tot nu toe nog weinig informatie bekendgemaakt over de releasedatum van beide games. De fans wachten al tijden in spanning op een mogelijke releasedatum van de games.
Helaas is er tot nu toe nog weinig bekend. In de trailer die het afgelopen weekend werd uitgebracht is echter wel vermeld dat Kingdom Hearts 2.8 in 2016 moet uitkomen. De game komt exclusief naar de PS4, terwijl Kingdom Hearts 3 voor PS4 en Xbox One speelbaar wordt. Voor deze laatste is echter nog helemaal geen releasedatum bekendgemaakt en vermoedelijk komt de game misschien pas in 2017 uit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties