De beste GTA 5 mods van 2015!

Article
maandag, 21 december 2015 om 13:51
xgn google image
In GTA 5 zijn de mogelijkheden eindeloos. Het spel heeft een flinke omvang en er is veel te doen.Toch komt het voor dat de game wat repetitief wordt als je het veel gespeeld hebt, maar ook daar is een oplossing voor. Een overzicht van de beste GTA 5 mods van 2015!
Inmiddels kun je in GTA 5 weer aan de slag met de nieuwe Executives and Other Criminals DLC, of met de inmiddels wat oudere Lowrider DLC in GTA Online. Toch zijn er afgelopen jaar ook een hoop mods uitgekomen voor de game en er zitten een hoop toffe tussen. Wij zochten voor jou uit wat de 5 beste GTA 5 mods van 2015 waren!

5. Battlefield wapen mod

Eén van de tofste dingen in GTA games is het grote arsenaal aan wapens! Hand- en machinegeweren, raketwerpers, messen, katana’s, knuppels en zelfs dildo’s, niks is te gek in de game. Voor sommige wapenfanaten is dit uiteraard niet genoeg. Voor deze mensen is het Ultimate Battlefield Weapons Pack in het leven geroepen.
Door deze mod krijg je er een nog ruimer aanbod aan wapens bij. Je hebt de keuze tussen maar liefst 105 verschillende wapens, verdeeld over 12 wapenklassen. Assault rifles, messen, PDWs en pistolen, met deze mod ben je tot de tanden toe bewapend!
83626 1

4. Super Mario Kart Mod

Deze Super Mario mod maakt het mogelijk om in Los Santos door het leven te gaan als de vriendelijke loodgieter Mario. Met de mod maak je lekkere hoge sprongen zoals we gewend zijn te doen in de Nintendo games. Maar dat is niet alles. Naast Mario heb je ook de keuze om het masker van Toad en Yoshi op te zetten!
Wanneer je Naast de Super Mario mod, ook een mod voor de kart installeert kun je de straten al helemaal onveilig maken. Wat dacht je van een brute Mario Kart over het uitgestrekte strand van Los Santos? Check snel bovenstaand filmpje en het wordt je allemaal duidelijker!
83662

3. The Incredible Hulk Mod

Als je al een tijdje bezig bent in GTA 5, ga je uiteindelijk hetzelfde in de game doen als baldadige hangjongeren. Zinloos dingen kapotmaken. In GTA games blijft het leuk om jezelf hiermee bezig te houden en het gaat bijna nooit vervelen.
Met deze Incredible Hulk mod trek je het kapotmaken van een stad naar een hoger level! Maak torenhoge sprongen en laat de grond waar je neerkomt trillen. Auto’s komen er ondersteboven door te liggen!
Grijp als het groene Marvel karakter auto’s, mensen en lantaarnpalen vast, om ze zo ver mogelijk de straten door te slingeren! Op deze manier maak je de stad binnen no-time met de grond gelijk!
83676

2. Virtual reality mod

GTA 5 deed iets waar wij nog nooit in een officiële GTA kennis van hebben genomen: een functie om over te schakelen van third- naar first-person. Dit maakte het geheel in GTA 5 een stuk realistischer, omdat je het werkelijk door de ogen van iemand bekijkt.
Met deze VR mod wordt er nog even een schepje bovenop gedaan! Door deze mod word je zowat in de game gezogen. Je loopt bijna werkelijk door de straten waar spelers van GTA 5 zich al enige tijd in in-game verplaatsen.
Deze GTA 5 Mod is natuurlijk alleen maar relevant wanneer je naast de game, ook nog eens op z’n minst een virtual reality headset tot je beschikking hebt. De mensen in het filmpje hebben de tent al helemaal compleet. Naast de vr-bril hebben zij ook een apparaat waarop ze kunnen lopen en een geweer tot hun beschikking. Aanschouw deze vette ervaring in het filmpje hierboven!

83695

1. Star Wars Force mod

Afgelopen week is de nieuwe Star Wars film in première gegaan. Voor velen begint het verlangen om ooit the force te kunnen gebruiken dan ook weer op te borrelen. Je kunt daarvoor natuurlijk Star Wars Battlefront gaan spelen, maar is het misschien niet leuk om deze krachten te gebruiken in de GTA 5 omgeving?
Zeker wel! Met deze Force mod kun je volledig losgaan op de straten van Los Santos. Met je innerlijke krachten sleur je alles op afstand heen en weer.
Mensen, auto’s en andere voertuigen zijn niet meer veilig wanneer jij je krachten toont. May the force be with you!

Populair Nieuws