Naar deze plek gaan jullie het liefst toe op de Fortnite map!

Article
woensdag, 21 februari 2018 om 13:35
xgn google image
Vorige week vroegen we aan jullie naar welke plek jullie het liefst gaan op de Fortnite map. Tussen al die goudhaantjes van een plekken die zijn gecreëerd door Epic Games was het lastig kiezen. Want sluipen jullie liever tussen de bladeren van Wailing Woods of gaan jullie liever de confrontatie aan bij de Tilted Towers?

10. Pleasant Park

Op de nummer 10: Pleasant Park! Deze plek kunnen we vinden in het noordwesten van de Fortnite map en ligt tussen Loot Lake en Haunted Hills. Dat deze plek wel een aantal stemmen wist binnen te halen is niet zo gek, want vrij veel spelers kiezen ervoor om hier hun eerste buit binnen te harken.
Dit komt omdat Pleasant Park uit vrij veel kleine huisjes bestaat waar altijd wel iets leuks is te vinden. Met een beetje geluk heb je net dat perfecte huisje te pakken en kun je het de volgende paar minuten wel uithouden tegenover je tegenstanders.
126843 2

9. Greasy Grove

Als we dan ons visier iets meer naar het zuiden richten dan komen we uit bij Greasy Grove. Deze plek ligt in het Westen van de map en is te vinden tussen Flush Facotry en Snobby Shores en naast Shifty Shafts.
Ook Greasy Groove heeft een aantal huisjes waar je veel loot kan vinden, maar de grootste trekpleister van deze plek is de hamburgertent. Niet omdat het eten er zo lekker smaakt, maar omdat je er bijna altijd wel een van de betere wapens kunt vinden.
126844

8. Loot Lake

Als je op de Fortnite map kijkt, dan is Loot Lake eigenlijk niet te missen. Deze plek is namelijk het enige meer op de map en ligt vlak naast Tilted Towers, de plek waar veel mensen meteen naartoe gaan.
Loot Lake is een meer met een eilandje in het midden waar een groot huis op staat. In het water liggen een aantal bootjes waar vaak gouden kistjes in zijn te vinden. Ondanks dat Loot Lake de naam heeft alsof er abnormaal veel buit te halen is, valt dan nog wel mee. Je kunt dus gerust een keer uit de ballon springen en landen bij Loot Lake, al moet je voor dat middelste huis wel een beetje haast maken!
126846 1

7. Wailing Woods

Voor de mensen die alvast het beroep van houthakker willen beoefenen voor op hun oude dag is Wailing Woods de ideale plaats op de Fortnite map om dat te doen. Deze plek ligt in het uiterste puntje van het noordoosten.
Wailing Woods bestaat dus uit een groot bos met meer bomen dan het gemiddelde bos in Nederland en heeft tussen al het kostbare hout een huisje staan met daaromheen een doolhof. In dit huisje vind je bijna altijd wel een gouden kistje met daarin een paar handige spulletjes.
126848

6. Salty Springs

Salty Springs ligt vrij centraal op de Fortnite map maar wel iets naar het zuiden gericht. Deze plaats ligt tussen Fatal Fields en Dusty Depot en is vooral voor beginners een uitstekende plek om te beginnen met je Fortnite Carrière.
In Salty Springs ligt namelijk wel het een en ander en krijgt niet altijd evenveel aandacht van de grote groep spelers. Maar wat Salty Springs vooral zo'n goede plek maakt is de centrale ligging. Je zit bijna altijd meteen goed in de cirkel van het overgebleven spelgebied en zo niet dan hoef je maar een klein stukje te lopen.
126850

5. Anarchy Acres

Anarchy Acres ligt in het noorden van de map en bestaat uit veel open velden waardoor er altijd een kans bestaat dat je vanuit een onverwachtse hoek wordt beschoten. Deze plaats ligt vlakbij Tomato Town en Loot Lake.
Nu valt er al een goede buit te halen in Anarchy Acres, maar als je naar het noordwesten loopt van de plek dan kom je een motel tegen. Deze plaats heeft geen naam dus niet iedereen gaat hier naartoe, maar er liggen daar bijna altijd hele toffe spullen op je te wachten!
126852

4. Fatal Fields

Als we naar Fatal Fields gaan dan richten we ons vizier iets zuidelijker. Deze plaats ligt net onder Salty Springs en kent net als Anarchy Acres, de nummer vijf in deze lijst, grote open plekken. Je moet dus altijd op je hoede zijn!
Deze open plekken zijn de weg naar de verschillende grote boerderij schuren waar veel buit te halen valt. Daarnaast zijn hier veel auto's te vinden, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je een tekort krijgt aan staal.
126853

3. Lonely Lodge

Lonely Lodge ligt in het oosten van de Fortnite map vlak onder Wailing Woods. Deze plek is vrij rustig en er liggen vrij grote stukken tussen de verschillende huisjes. Gelukkig zijn er, in tegenstelling tot de andere grote afstanden, genoeg bomen en heuveltjes om je achter te schuilen.
De grootste blikvanger van Lonely Lodge is de grote toren, vanaf hier heb je uitzicht op een groot gedeelte van de map en kun je tegenstanders van ver aanzien komen. Hier liggen ook vaak een paar kistjes en wapens die handig zijn om mee te schieten van een grote afstand.
126854

2. Snobby Shores

Snobby Shores ligt op één lijn met Lonely Lodge, maar helemaal aan de andere kant van de Fortnite map! Deze plek is een van de nieuwste toegevoegde locaties en ligt niet direct in de buurt van een andere grote stad, maar als je naar het oosten loopt kom je op een plaats die geen naam draagt.
Snobby Shores is een rijke buurt en kent veel huizen die groter zijn dan de gemiddelde huisjes. In het meest zuidelijke huisje van deze plek zit een ondergrondse schuilkelder, hier kun je soms maar liefst drie gouden kistjes vinden.
126856

1. Tilted Towers

Tilted Towers is de plek waar jullie het liefst naartoe gaan op de Fortnite map en daarmee zijn jullie niet de enige. Want wie uit de ballon springt en naar de plaats toe vliegt, merkt al snel dat er heel veel mensen om je heen vliegen die naar hetzelfde gebouw als jij willen. Tilted Towers ligt net onder Loot Lake en net boven Shifty Shafts.
Tilted Towers heeft dan ook van alles. Met verschillende hoge gebouwen die dicht op elkaar staan is het de ideale plek voor snipers. En hoe hoger een gebouw hoe meer kans je natuurlijk hebt op een aardige buit, want hoe meer verdiepingen hoe groter de kans dat je iets tegenkomt!

Jullie favoriete plekken op de Fortnite map

Fortnite Battle Royale is sinds 25 juli gratis verkrijgbaar. Binnenkort komt er een grote update aan dat het einde van seizoen 2 en het begin van seizoen 3 betekent.

Populair Nieuws