Wat vind jij van Dungeons and Dragons? - XGN Doe Mee

  De zon rolt langzaam onder en je hebt eigenlijk helemaal geen zin meer om naar je scherm te staren. Maar toch wil je een spel spelen. Een bordspel ligt dan al snel voor de hand, maar er is ook een game die het beste van bordspellen en RPG's combineert. Wat dat is? Lees het bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilde de Doe Mee wel eens weten wat jullie vooruitzichten rondom de nieuwste FIFA telg, FIFA 19, waren. Wij zagen veel verwachtingen voorbijkomen; van een extra speelmodus in het Ultimate Team gedeelte tot het bespelen van de Jupiler League, wat sinds kort de Keuken Kampioen Divisie heet. Misschien komt dat er wel in, maar darroox verwacht iets totaal anders:

  darroox – Level 9

  Dat het zo lekker en gemakkelijk speelt als PES!

  Het zal elk jaar zo zijn en ook dit kalenderjaar is het geen uitzondering: de eeuwige strijd tussen FIFA en PES. Wat is nu de betere game of welke titel speelt het fijnst? De XGN Doe Mee bemoeit zich al minstens drie jaar niet met die discussie, want ons oordeel is dat wij onpartijdig moeten zijn. Een soort perfecte scheidsrechter dus, al is dat erg lastig om te doen.

  Maar goed, genoeg daarover. We kunnen het wederom over Destiny 2 hebben, de game die met veel moeite probeert om zijn games aan zich te binden of Fortnite, die aan zijn vijfde officiële seizoen is begonnen. Maar de Doe Mee zag iets anders voorbijkomen afgelopen week:

  Wat vind jij van Dungeons and Dragons?

  Het inmiddels al klassieke Dungeons & Dragons wordt namelijk nog door velen gespeeld en is de grootvader van de RPG’s. Je eigen personage maken, de wereld ingaan, queesten oplossen en met andere spelers omgaan; de normaalste taal van de wereld voor Dungeons & Dragons. Alleen doe je het dan niet met een controller maar met dobbelstenen. De XGN Doe Mee zag dan ook wat mensen die het speelden en vraagt nu aan jullie: wat vinden jullie ervan?

  Is Dungeons & Dragons tegenwoordig nog iets of juist achterhaald? En spelen jullie het ook of zouden jullie het willen spelen? Laat het in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een gloednieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.