Wat verwacht jij van Devil May Cry 5? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 25 augustus 2018 om 15:00
xgn google image
De zomervakantie nadert zijn einde, gamescom 2018 ligt ook achter ons. Er was veel moois en vooral ook veel nieuws, waaronder de releasedatum van Devil May Cry 5. En over die titel gaat deze Doe Mee. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden was onze vraagstelling gericht op TimeSplitters, de serie van Free Radical Design die furore maakte op de zesde generatie consoles; PlayStation 2, Xbox en GameCube. Furore bij gamers die de games dan überhaupt wel hebben gespeeld, want er zullen ook meer dan genoeg XGN’ers zijn die wel van de titels hebben gehoord, maar nog nooit hebben aangeraakt. Zoals anna-stroom:
En dat was iets wat wij vaker lazen: een vervolg zou toch wel een leuk idee zijn. Maar de Doe Mee denkt misschien zelfs wel aan een enkele remaster, maar of dat mogelijk is, is nog maar de vraag. Voor nu zorgen de herinneringen aan TimeSplitters nog voor een goed gevoel.
Goed, van TimeSplitters gaan we naar nieuwste Devil May Cry. Het vijfde officiële deel in de reeks rondom demonenjager Dante, en in deel vijf ook Nero, heeft afgelopen week zijn officiële releasedatum gekregen: vanaf 8 maart 2019 mogen we weer demonenjagertje spelen. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Devil May Cry 5?

De game werd op de E3 2018 aangekondigd en de maker van de game, Hideaki Itsuno, liet toen al weten dat hij denkt dé beste DMC te hebben gemaakt. Met zulke zinnen dient de hype zich wel aan, maar wat verwachten jullie? En denk je nu dat jij de game al zal halen?
Laat het weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties