iOS 8.4 features - Wat is er nieuw?

Article
door Anoniem
woensdag, 01 juli 2015 om 15:25
xgn google image
Apple heeft nog geen 24 uur geleden iOS 8.4 gelanceerd. iOS 8.4 zorgt voor een aantal nieuwe features op je iOS apparaat. XGN zet alle nieuwe iOS 8.4 features voor je op een rij!

Apple Music

Een van belangrijkste nieuwe iOS 8.4 features is Apple Music. Apple heeft nu een eigen streamingsdienst voor muziek genaamd Apple Music. Apple probeert Apple Music te onderscheiden van de concurrentie door vier aspecten:
  1. Gepersonaliseerde muziek: Zeg maar doei tegen top 40 lijstjes, Apple Music leert wat jij goede muziek vindt en maakt op basis van jouw voorkeur een gepersonaliseerde afspeellijst. Apple Music doet ook suggesties voor nieuwe muziek om te luisteren op basis van jouw muzieksmaak.
  2. Connect: Blijf op de hoogte van jouw favoriete artiesten dankzij dit sociale medium.
  3. Beats1: Apple begint een eigen radio zender die beter moet zijn dan je ooit hebt gehoord, ten minste als we Apple moeten geloven.
  4. Exclusieve muziek: Apple Music heeft momenteel 30 miljoen nummers om uit te kiezen, tussen deze nummers zitten ook wat exclusieve nummers zoals ‘freedom’ van Pharrel Williams.
Apple Music zit standaard geïnstalleerd op jouw iOS apparaat op het moment dat je iOS 8.4 downloadt. Je kan Apple Music de eerste drie maanden gratis proberen en daarna moet je ervoor gaan betalen. De kosten van Apple Music zijn 9.99 euro per maand, of 14,99 per maand voor een familie-abonnement (hier kunnen zes personen gebruik van maken).
Apple vindt Apple Music de beste feature van alle iOS 8.4 features, het is tevens ook de meest uitgebreide feature. Via Apple Music kan je er ook voor kiezen om nummers (gratis) te downloaden in plaats van streamen, dit zorgt ervoor dat jij jouw eigen muziek kan combineren met muziek van Apple Music.

iMessage bugs opgelost

Een van de andere iOS 8.4 features is een belangrijke bugfix. Door een iOS bug liep je iPhone vast na het ontvangen van een specifiek bericht, dit heeft Apple nu ook opgelost. Je iOS apparaat hoort niet meer vast te lopen na het ontvangen van dit bericht. De lolbroeken zullen dit vast jammer vinden, de bug is namelijk vaak als grap verspreid.

iBooks uitgebreid

De app iBooks is ook wat uitgebreid met de komst van iOS 8.4 Via de iBooks apps kan je nu ook audioboeken downloaden en kopen. Audioboeken kunnen nu ook beluisterd worden tijdens het rijden via CarPlay, je auto moet dan wel CarPlay ondersteunen.