In deze fantasiewereld zouden jullie het liefst leven!

Article
donderdag, 12 april 2018 om 13:33
in deze fantasiewereld zouden jullie het liefst leven 129697 2
De held zijn in je favoriete fantasiewereld, of gewoon één van de velen speciale gevallen. Het maakt eigenlijk niets uit, want beide opties zijn vet! Nu vroegen we vorige week in welke fantasiewereld jullie zouden willen leven. Dit is het antwoord!

5. Marvel Cinematic Universe

Degene met de minste stemmen in de top vijf, maar zeker niet eentje die we mogen vergeten: Marvel Cinematic Universe. Wie wil nou geen superkrachten? A la Spiderman door de stad New York heen en weer slingeren, wie wil zoiets nou niet?
Nu lijkt het ons het leukste om een eigen superheld te creëren en mensen te redden van het pure kwaad dat aanwezig is in deze wereld. Nu zijn wij wel benieuwd hoe jullie ideale superheld eruit zou zien. Een combinatie van Iron Man en The Hulk? Laat het ons weten!
129699

4. Pokémon

We zijn pas bij de tweede fantasiewereld waar jullie in zouden willen leven en we beginnen nog erger te watertanden dan bij de vorige wereld in dit lijstje. Het zou toch fantastisch zijn om met een Pokémon naast ons te lopen en het gevecht aan te gaan met andere trainers.
Er zijn zo veel mogelijkheden in de wereld waar Ash Ketchum furore maakt. Want vang een water type Pokémon en je bent verzekerd van een prachtige reis over de verschillende wateren. Vang een Pokémon die kan vliegen en je hoeft nooit meer met een huilend kind in een vliegtuig te zitten!
129704

3. Star Wars

De laatste jaren valt er genoeg te beleven in het universum van Star Wars. Zo kunnen we de wereld enigszins zelf meemaken met de Star Wars Battlefront games en worden we met alle aankomende films voor een paar uur volledig van planeet naar planeet gesleept.
Maar dit is niet genoeg, jullie willen meer! Jullie willen zij aan zij met Luke Skywalker het opnemen tegen het kwaad. Of ben jij stiekem liever de slechterik die alle rebels naar het hiernamaals stuurt? Wat je ook het liefst hebt, één ding is zeker: van de Force gaan we heel veel gebruik maken.
129705

2. The Lord of the Rings

The Lord of the Rings, een wereld vol met orks, tovenaars, elfen en duistere gevaren waar men alles behalve klaar voor is. Toch willen jullie erin leven, waarom snappen we wel. Een leven als een groot mens als Aragorn zien wij namelijk ook wel zitten.
Ook als je gewoon als burger een leven lijdt in Middle-earth heb je, op de gevaren na, een prachtig leven. De schitterende kastelen tot de adembenemde landschappen en gebergtes. Een middagje picknicken in de Gouw en je wil nooit meer naar huis.
Het mooiste aan deze fantasiewereld is misschien nog wel dat je er heel dichtbij kan komen. Deze landschappen zijn namelijk, in de meeste gevallen, gewoon echt! Je moet dan alleen wel een strukje vliegen, de meeste scènes zijn namelijk opgenomen in Nieuw-Zeeland.

1. Harry Potter

Als we naar de stemmen kijken dan is dit de overduidelijke nummer één: de wereld van Harry Potter. De mogelijkheden gaan hier nog verder dan in welk universum dan ook. Daarnaast is het een wereld vol plezier en positiviteit, als we de duistere tovenaars tenminste even wegdenken.
Smekkies in alle smaken, les krijgen van mensen als Perkamentus, het meedoen aan een zwerkbal toernooi en het allerleukste natuurlijk: toveren. Je kunt het zo gek niet bedenken wat je allemaal kunt doen in de wondere wereld van Harry Potter.

Deze fantasiewerelden worden jullie woonplek!

Van de nummer één tot de nummer vijf, in alle werelden zouden we wel willen leven. Het liefst nemen we een passe-partout en leven we om de week in een van deze werelden!

Populair Nieuws