IFA 2016 foto's dag 1 - De stilte voor de storm

Article
vrijdag, 02 september 2016 om 8:19
xgn google image
IFA 2016 is in volle gang, en traditiegetrouw is de dag voordat de beurs begint altijd toegankelijk voor de pers om reeds het een en ander te bekijken. De IFA 2016 foto's van de 'eerste' beursdag laten goed zien hoe alles er uit moet zien als de grote menigte door de halen komt dwalen.
Want hoewel de pers dus al wel toegang heeft tot de beursvloer, zijn nog lang niet alle stands al helemaal compleet. Overal wordt nog druk getimmerd en gepoetst, zodat alles er piekfijn bij staat op het moment dat de drukte losbarst. Gelukkig viel er wel al het een en ander te bekijken, en met meer dan twintig verschillende hallen ben je wel even bezig voordat je alles hebt gezien.

IFA 2016 foto's dag 1 - Van alles en nog wat

Tevens is er voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn de grote namen van de partij, waaronder Samsung, Sony, Sennheiser en nog veel meer. Maar stiekem is het ook wel leuk om eens te kijken naar de kleinere hallen, waar dikwijls de raarste gadgets tentoongesteld worden. Onderstaand hebben we een overzicht gemaakt van alle IFA 2016 foto's die we op de eerste dag gemaakt hebben.