IFA 2016 Berlin foto's dag 2 - iedereen mag naar binnen

Article
vrijdag, 02 september 2016 om 22:11
xgn google image
De Berliner Messe werd vandaag voor het eerst massaal overstroomd. Vrijdag is de eerste dag dat ook het gewone publiek naar binnen mag. Gelukkig is er afgelopen nacht hard doorgewerkt om alle stands af te maken, zodat het geheel er vet uitziet. Check hier onze foto's van de tweede dag van IFA 2016 Berlin!
Daar waar het gisteren nog een ravage was in sommige hallen, zag je daar vandaag niks van terug. Alle 25 hallen waren vandaag toegankelijk voor zowel pers als normale bezoekers. IFA is in bepaalde opzichten net als alle andere beurzen: uithangborden, enorme en kleine stands en veel mensen verdeeld over 25 hallen en een buitengebied. Maar bovenal: heel veel tech om te bekijken en testen!

IFA 2016 Berlin - genoeg te doen en te zien

Nu de stands en booths allemaal af zijn en het werkpersoneel mag uitrusten, zijn er veel mooiere en betere foto's om te maken. Sinds vandaag is IFA echt 'af' en dat betekent dat je stands in hun fraaiste vormen kan fotograferen. Jammer genoeg komt er voor ons na vandaag een einde aan IFA en is het wachten op de volgende editie in 2017. Gelukkig komt er nog een heleboel content aan waarin we je alles vertellen over onze belevingen op deze enorme beurs!
Tot die tijd moet je het even doen met de foto's van deze dag en de eerste dag. De beste foto's van dag 2 vind je hieronder.

Populair Nieuws

Laatste Reacties