WIN - Horizon Zero Dawn Collector's Edition prijsvraag

Article
woensdag, 01 maart 2017 om 9:00
xgn google image
Het lange wachten is voorbij: de release van Guerrilla's nieuwe pareltje is eindelijk hier. Om dat te vieren geven wij een prachtige Horizon Zero Dawn Collector's Edition weg! Wil jij kans maken op deze vette prijs? Lees dan hieronder hoe je mee kan doen aan onze prijsvraag.
Horizon Zero Dawn is de nieuwste game van de Nederlandse ontwikkelstudio Guerrilla Games, onder andere bekend van de Killzone-franchise. De game speelt zich af in de toekomst, nadat een apocalyptisch evenement de maatschappij zoals wij die kennen heeft vernietigd. Inmiddels leven mensen weer als jagers, maar er is één groot verschil met vroeger. De wereld is overgenomen door machinale beesten, van allerlei formaten: sommigen zo hoog als de wolkenkrabbers van weleer.
De game wordt door critici goed ontvangen en op XGN.nl kreeg Horizon Zero Dawn zelfs een prachtige 9.7 in onze review! Wil jij zelf aan de slag met de game? Dat komt goed uit, want wij geven de Horizon Zero Dawn Collector's Edition weg. Deze vette editie van de game heeft een adviesprijs van €129,99 en bevat het volgende:
  • Horizon Zero Dawn game
  • Aloy statue van 23 cm
  • Steelbook case
  • Artbook: The Art of Horizon Zero Dawn
  • Exclusief thema voor PS4
  • Extra DLC: Carja Storm Ranger Outfit, Carja Mighty Bow, Carja Trader Pack, Banuk Trailblazer Outfit, Banuk Culling Bow, Banuk Traveler Pack, Nora Keeper Pack
horizon zero dawn collector's edition

Horizon Zero Dawn Collector's Edition prijsvraag

In samenwerking met Sony mogen wij 1x deze vette Horizon Zero Dawn Collector's Edition weggeven! Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Doe dan mee aan onze prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag (tip: check onze review!):
  • Hoe heet Aloys pleegvader in Horizon Zero Dawn?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!

Populair Nieuws