Hoe werkt FIFA 15 TOTY? - Tutorial

Article
woensdag, 04 maart 2015 om 17:32
xgn google image
Het FIFA 15 Team Of The Year is al een tijdje bekend, maar velen onder ons zullen nog niet over een blauwe speler uit FIFA 15 TOTY beschikken, laat staan over het gehele TOTY beschikken. In deze special helpen we je op weg om het ultieme team uit FIFA 15 te krijgen.
Het is niet meer mogelijk om FIFA 15 TOTY spelers te verkrijgen door middel van packs te openen. Je zult dus volledig afhankelijk zijn van de transferlijst. De FIFA 15 TOTY spelers zijn zeer prijzig, het is dus belangrijk om zoveel mogelijk coins te verkrijgen. Maar hoe kun je nou zo snel mogelijk voldoende fifa coins bemachtigen?

Speel zoveel mogelijk wedstrijden

Na iedere wedstrijd ontvang je natuurlijk fifa coins. De formule is simpel hoe meer wedstrijden je speelt, hoe meer fifa coins.
Ga aan de slag met toernooien en bekers. Zodra je een toernooi of beker wint ontvang je een extra bak aan fifa coins en soms zelfs speciale packs waar je iets leuks mee kunt doen, maar daar vertellen we je later meer over.
67987

Begin bij je eigen selectie en club

Vaak beschik je al over een flink aantal spelers in je selectie en items in je club. Kijk eens naar wat je hiervan echt nodig hebt. Vaak zul je erachter komen dat je nog een extra tribune moeten laten bijbouwen om al je spelers uit je club die je niet gebruikt op te kunnen zetten. Verkoop deze spelers op de transfermarkt en haal FIFA coins binnen.
Plaats spelers niet zomaar klakkeloos op de transferlijst, maar kijk altijd even naar de actuele prijs op de transfermarkt. Wil je snel coins binnen vissen, ga dan tegen de ondergrens van de huidige prijs zitten. Dit zorgt ervoor dat je snel wordt gevonden door koopjesjagers en je zult je speler snel verkopen omdat jij de goedkoopste bent op de markt.
Heb je iets meer geduld en wil jij het grote geld binnen halen? Plaats je speler hoger dan de gemiddelde prijs op de transfermarkt en haal het maximale uit je verkoop.
Je zult zien dat je met de verkoop van overbodige spelers een aardig zakcentje zult slaan uit de verkopen.
67988

Speel de Wolf of Wallstreet

Je zult wel denken huh, wat? Ja precies speel de Wolf of Wallstreet. Ga op zoek naar de juiste beleggingen en stop al je geld in nieuwe spelers. Investeren en beleggen is de sleutel om de top te bereiken, zowel in de film als in FIFA.
Ga koopjesjagen, zoek spelers die tegen een belachelijk lage prijs op de transfermarkt staan. Koop deze spelers en bied ze direct weer aan tegen een meerprijs op de transfermarkt. Als je dit een beetje goed speelt, kun je jouw zakcentje verdubbelen en nog een keer verdubbelen en nog een keer.
Hoe meer coins je op je rekening krijgt, hoe groter de mogelijkheden worden om grof geld te gaan verdienen. Zo kun je zeldzamere spelers gaan kopen die beschikken over een hogere verkoopmarge. Zo maak je dus snel meer winst.
67989

Doe als Sherlock Holmes

Ga op onderzoek uit! Kom er achter welke spelers snel over de toonbank gaan en welke minder snel. Zo is de markt vaak verzadigd met dezelfde spelers en gebruiken andere dezelfde techniek als jou. Ga dus opzoek naar jouw pareltje dat nog niet iedereen gebruikt als verkoopobject.
Zoek daarnaast naar zeer goedkope spelers. Dit is niet altijd even makkelijk, maar soms wil iemand nog wel eens een nulletje vergeten en dus in plaats van 10.000 euro maar 1.000 euro vragen voor een speler. Denk dan niet na een sla direct je slag! En zet de spelers wél tegen de juiste prijs op de markt. De een zijn dood is de ander zijn brood.
67990

Koop spelers uit TOTY

Als je dan eindelijk genoeg FIFA coins hebt bemachtigd, kun je de felbegeerde blauwe spelers gaan kopen. Wees niet overenthousiast en sla toe op het juiste moment. Vaak zullen TOTY spelers tegen zeer hoge prijzen worden aangeboden en zitten er prijsverschillen bij van tonnen.
Sla dus op het juiste moment je slag en bespaar zo tonnen die je weer goed kunt gebruiken bij het kopen van andere spelers uit het TOTY. Vaak zijn de goedkoopste spelers midden in de nacht beschikbaar. Speel dus een nachtuil en sla je slag ’s nachts op de transfermarkt. Wanneer iedereen ligt te slapen kun jij je voordeel slaan.
Gebruik ook de FIFA Web app of download de FUT Companion app op je smartphone zodat je ook onderweg, wanneer er geen console in de buurt is, als een echte Mino Raiola het spelletje als voetbalmakelaar kunt spelen op weg naar jouw ultieme team vol met blauwe spelers.

Populair Nieuws

Laatste Reacties