De meest sexy cosplay outfits

Article
door Anoniem
woensdag, 04 maart 2015 om 14:47
xgn google image
Binnenkort is de eerste Dutch Comic Con en dat betekent een hoop cosplay. Mensen doen enorm veel moeite voor cosplay, dat moet erkend worden. Daarom heeft XGN de 'vervelende' taak op zich genomen, om de meest sexy cosplay outfits voor jou op een rij te zetten.

Kitana

Kitana is een van de chicks die in Mortal Kombat voorkomt. Deze dame is niet alleen heel knap, maar kan ook nog flinke klappen uitdelen. Je denkt er dan ook wel twee keer over na als je haar wilt dumpen. Voordat je het weet hoor je 'Finish Him' en laat ze een fatality op je los.
Helaas is Kitana alleen digitaal te bewonderen, maar we hebben altijd nog de cosplay fanaten. Dames die zich voordoen als Kitana zijn vaak te vinden op game-evenementen. Met een beetje geluk vind je een cosplayer die Kitana nadoet op de Ducth Comic Con. De dame op de bovenstaande foto is een echte Kitana, ze verdient daarom een eervolle plek in deze lijst met de meest sexy cosplay outfits.

Harley Quinn

Dr. Harleen Quinzel -beter bekend onder de naam Harley Quinn- is een van de schurken uit de DC Comics. In Batman komt ze vaak voor als het liefje van The Joker. Harley Quinn en The Joker zijn een berucht duo dat je liever niet tegen je wilt hebben.
Harley Quinn is duister maar ook woest aantrekkelijk, vandaar dat ze ook een plek verdient in de meest sexy cosplay outfits. Als je ooit een gamebeurs of game-evenement bezoekt, dan zie je altijd wel iemand in een Harley Quinn kostuum. Een betere Harley Quinn cosplay dan die boven aan de pagina, die vind je bijna niet. Deze Harley Quinn heeft echte een van de meest sexy cosplay outfits.

Quiet

Quiet was vanaf het eerste moment dat ze in beeld kwam geliefd door de mannen. In de Metal Gear Solid V trailer stond Quiet uiterst stoer met een sniper in haar hand, klaar om een gevecht aan te gaan. Aan de kleding van Quiet kon je echter niet heel goed zien dat ze klaar was om de strijd aan te gaan. Zo had Quiet niets aan wat lijkt op een kogelvrij vest.
In het plaatje hieronder zie je ook het verschil tussen Quiet -amper beschermde kleding- en Snake -dikke uitrusting-. Toch heeft Quiet geen enkele verwonding op haar lichaam, in tegenstelling tot Snake. Iemand doet het dus fout..
De meest sexy cosplay outfits
Quiet veroverde het hart van alle mannen. Vrouwen merkten dit natuurlijk ook, dus al snel kwamen er cosplay's van Quiet voorbij. Het was ook echt een pittige taak om de beste Quiet cosplay uit te kiezen. Stel je voor dat je uren het internet af zoekt naar de perfecte Quiet cosplay, dan heb je echt een zware taak.
Gelukkig is er goed nieuws. De zoektocht van enkele uren heeft een positief resultaat geboekt. De cosplayer bovenaan de pagina heeft gewonnen en het plekje in deze lijst weten te bemachtigen.

Lara Croft

Lara Croft ligt natuurlijk wel een beetje voor de hand, maar dat wil niet zeggen dat ze niet mag meedoen. Lara Croft is al het oogappeltje van gamers sinds ze in de eerste game te zien was. Lara Croft heeft een hele metamorfose ondergaan sinds de eerste game.
Vroeger was Lara nog niet zo mooi, rond en gedetailleerd als tegenwoordig. Tegenwoordig is Lara Croft een echte dame die zoveel cosplayers heeft, deze dame is dus een must in de meest sexy cosplay outfits lijst.
Lara Croft is ook al een klassieker als het gaat om cosplay. Net zoals Harley Quinn is Lara Croft ook een echte cosplay klassieker, misschien is Lara Croft nog wel veel geliefder dan Harley Quinnin de cosplay scene. Het internet staat dan ook vol met mooie wanna-be Lara Crofts. De mooiste was toch al snel gevonden.

Mad Moxxi

Deze had je waarschijnlijk niet zo snel verwacht in de meest sexy cosplay outfits. Mad Moxxi uit de Borderlands serie hoort er zeker wel in thuis. Vooral de dame die hier boven aan de pagina te zien is.
De klassieke, maar toch ook zo uitdagende Mad Maxxi, is nog niet heel populair in de cosplay scene, toch mag ze daar wat vaker in terugkomen. Mad Moxxi is een mooie toevoeging in de cosplay wereld, vooral de Mad Moxxi bovenaan de pagina.
De dame bovenaan de pagina lijkt echt enorm op Mad Moxxi. Als Mad Moxxi in het echt had bestaan, dan had ze er zo uitgezien. Deze Mad Moxxi cosplay hoort thuis in deze lijst met de meest sexy cosplay outfits

De meest sexy cosplay outfits ooit. Punt uit